Ajánlatok

EGYIPTOM - NÍLUSI HAJÓÚT EGYIPTOM - NÍLUSI HAJÓÚT
Egyiptom ókori örökségét felfedezni nagyszerű kihívást jelenthet mindenki számára. A Nílus mentén kikalakult, több mint 5000 éves civilizáció megmaradt kincseit felkeresni nagy élményt jelent, főleg akkor, ha ezt egy nílusi hajózás keretében tudjuk megtenni. A hajóút során felkeressük Luxor, Karnak, Kairó, a Királyok-völgye, Edfu, Kom-Ombo, Szakkara, Asszuán és Abu-Szimbel legfontosabb látnivalóit....
 
Időpont: 2020. március 30-április 7.
 
Ár: 1575 euro
 
Értesítjük a kedves érdeklődőket, hogy erre a kirándulásra a helyek beteltek és csak pótlistára lehet iratkozni! 
NAPSÜTÖTTE TOSZKÁNA NAPSÜTÖTTE TOSZKÁNA
Toszkána: Olaszország legszebb tartománya mindenkiben kellemes érzeteket kelt. A csodálatos vidék számtalan szebbnél szebb látnivalót rejt magában- bármennyi időt is töltünk itt, mindig úgy érezzük, hogy a felét sem láttuk a táj szépségeinek. Siena és Firenze történelmi emlékei, vagy San Gimignano színházi világot idéző városa felejthetetlen emlékeket ígérnek. A gyönyörű tájkép látványát, a kiváló éttermek és pincészetek kínálatai teszik még színesebbé….
 
Időpont: 2020. június 13-20.
 
Ár: 685 euro
 
FigyelemÉrtesítjük a kedves érdeklődőket, hogy erre a kirándulásra a helyek beteltek és csak pótlistára lehet iratkozni! 
 
 
 
HAJÓKIRÁNDULÁS A MEDITERRÁN TÉRSÉGBEN (SZICÍLIA – SZARDÍNIA – MALLORCA) HAJÓKIRÁNDULÁS A MEDITERRÁN TÉRSÉGBEN (SZICÍLIA – SZARDÍNIA – MALLORCA)
A Mediterrán térségben hajózni, mindig nagy kihívást jelent a turisták számára. Az idei hajókirándulásunk, olyan szigeteket céloz meg, mint Szardínia, Mallorca és Szicília. A szigetek varázslatos mediterrán hangulatán kívül, olyan városok kulturális és természeti látnivalóit csodálhatjuk meg, mint pl. Marseille, Arles, Genova, Róma, Palermo, Cagliari, Palma de Mallorca, Valencia, ….
 
Időpont: 2020. július 12-19.
 
Ár: 1575 euro
 
FigyelemÉrtesítjük a kedves érdeklődőket, hogy erre a kirándulásra a benevezett 40 utas számára a foglalásokat lebonyolítottuk és újabb jelentkezőknek már nem áll módunkban a meghírdetett árat tartani a kabinok és a repjegyek drágulása miatt! További jelentkezőket csak az akkor aktuális kabinárak és repjegyárak lekérése után tudunk csatlakoztatni a csoporthoz.
 
 
 
CSEHORSZÁG ÉS MORVAORSZÁG         - VILÁGÖRÖKSÉGEK - CSEHORSZÁG ÉS MORVAORSZÁG - VILÁGÖRÖKSÉGEK -
Körutazásunk igyekszik célba venni a történelmi Cseh-és Morvaország azon látnivalóit, amelyeket az Unesco Világörökség részévé nyilvánítottak, de természetesen ezen látnivalók mellett számos olyan helyre ellátogatunk, amelyek érzékeltetik Csehországnak a sajátos kulturális, természeti, néprajzi és gasztronómiai jellegzetességét is. Így kerültek be a programba olyan helyszínek, mint pl. Karlovy Vary, Loket, Pisek, Hluboka stb…

 
Időpont: 2020. július 27 - augusztus 3.
 
Ár: 595 euro
 
FINNORSZÁGI KÖRUTAZÁS - HELSINKITŐL MIKULÁSFALVÁIG - FINNORSZÁGI KÖRUTAZÁS - HELSINKITŐL MIKULÁSFALVÁIG -
Körutazásunk során Helsinkiből, a fővárosból kiindulva, próbáljuk felkeresni azokat a városokat és térségeket, amelyek által egy általános képet kaphatunk a finnek kultúrájáról, építészeti örökségéről, természeti látnivalóiról, Mikulásfalva hangulatáról valamint a Sarki kör átlépésének varázslatos érzéséről! Az érintett városok között szerepel: Helsinki, Porvoo, Rovaniemi, Oulu, Tampere, Turku…

 
Időpont: 2020. augusztus 7 - 15.
 
Ár: 1250 euro
 
ÍRORSZÁGI KÖRUTAZÁS ÍRORSZÁGI KÖRUTAZÁS
Írországi körutazásunk során mindenki meggyőződhet róla, hogy hangulatos kocsmák, ír zene, gyönyörű, ködös, misztikus táj, vidám emberek jellemzik ezt a vidéket. Az ír táj lenyűgöző szépsége mellett gyönyörködhetünk többek között a Moher és a Cashel sziklák, a Muckross kastély vagy a Kerry gyűrű látnivalóiban. Úton útfélen, jellegzetes pubokban, egy korsó jó hűvös Guiness sör mindig várja a megfáradt utazót. Egy hely, ahol napjaink pörgős világában az ember lelke igazán megnyugodhat….
 
FigyelemÉrtesítjük a kedves érdeklődőket, hogy erre a kirándulásra a helyek beteltek és csak pótlistára lehet iratkozni! 

Figyelem: Egy napi programmal és egy szállással bővült a kirándulás a repülő indulása miatt!
 
Új időpont: 2020. augusztus 21 - 30.
 
(Régi Időpont: 2020. augusztus 22 - 30.)
 
Ár: 1175 euro (+ kb. 40 euro a plusz éjszaka és programok miatt)
 
AUSZTRÁLIA ÉS ÚJ-ZÉLAND AUSZTRÁLIA ÉS ÚJ-ZÉLAND
Minden utazó titkos álma, hogy Ausztrália földjére léphessen. Ezt az álmot igyekszünk megvalósítani utasaink számára olyan helyszínek felkutatásával, mint a világ talán legszebb Operaházát magának tudó Sydney, a korallzátonyról méltán világhírű Cairns vagy a Forma 1-es autóversenynek is helyet adó Melbourne. Ha már Ausztrália, akkor Új-Zéland szinte házifeladatként kínálja magát és így ennek a kihívásnak is igyekszünk eleget tenni Queenstown, Wellington, Rotoura és Auckland érintésével. A kirándulás jelentőségét fokozza, hogy az időpont a szilveszteri Sydney-i pazar tűzijáték élményét is biztosítja....
 
 
Időpont: 2020. december 27 -  2021. január 12.
 
Irányár: 6600 USD, vagy 5975 euro (+-150)