Ajánlatok

KÍNAI KÖRUTAZÁS (PEKING – XIAN – SANGHAJ – HONGKONG – MAKAÓ) KÍNAI KÖRUTAZÁS (PEKING – XIAN – SANGHAJ – HONGKONG – MAKAÓ)
Kínába utazni igazi kihívást jelent, hiszen az ország évezredes történelméből, a megannyi városból és látnivalóiból kiválasztani a „leg”-eket nehéz feladat, de programunkkal megpróbáljuk ezt megvalósítani! A Kínai Nagy Fal, a pekingi Tiltott város, a xiani Agyaghadsereg, a Pudong városrész Sanghajban valamint Hong Kong és Makaó mesés világa, mind olyan látnivalók, amelyek nem maradhatnak ki egy kínai körutazásból!
 
Értesítjük a kedves érdeklődőket, hogy a kirándulás sikeresen lezajlott és a cég facebook oldalán megtekinthetnek egy válogatást az út során készített képekből! Köszönjük a bizalmat!
 
 
NÁPOLY ÉS KÖRNYÉKE (POMPEJ – CAPRI – AMALFI) NÁPOLY ÉS KÖRNYÉKE (POMPEJ – CAPRI – AMALFI)
Olaszország egyik legszebb és legizgalmasabb régiója Nápoly és környéke. A harmadik legnagyobb olasz város legfontosabb látnivalóinak megtekintése mellett három különleges helyszínre is ellátogattunk, így Pompejbe, a romvárosba, a Kék barlanggal is büszkélkedő Capri szigetére illetve a lenyűgöző Amalfi partszakaszra…
 
Időpont: 2019. május 18 - 21. 
 
Ár: 650 euro               
 
Értesítjük a kedves érdeklődőket, hogy erre a kirándulásra nincs már szabad hely és pótlistára lehet iratkozni!
 
DUNA DELTA DUNA DELTA
Fonix
Duna Delta! Egy azon helyek közül, amelyet külföldi turisták is előszerretettel keresnek fel, ha Romániába tesznek látogatást. Utazásunk során bepillantást nyerhetünk a Duna Delta Rezervátumába, amelyben a különleges növény és főleg madárvilág megismerése az elsődleges célunk. A gyakorlati megismerést, a tulceai Delta Múzeum látnivalóiaval egészítjük ki.
 
Időpont: 2019. június 8-10.
 
Ár: 650 lej
 
Értesítjük a kedves érdeklődőket, hogy erre a kirándulásra nincs már szabad hely és pótlistára lehet iratkozni!
CIPRUS  (KULTÚRA ÉS ÜDÜLÉS APHRODITÉ SZIGETÉN) CIPRUS (KULTÚRA ÉS ÜDÜLÉS APHRODITÉ SZIGETÉN)
Ciprus, nem csak gazdag történelmi múltja, hanem a csodás strandok miatt is vonzó nyaralási célpont. A számos üdülőközpont kínálata mellett, jelen van a sziget varázslatos építészeti öröksége is, mint pl. a szebbnél-szebb citadellák, terek, katedrálisok és paloták. Ha bejárjuk a szigetet, számos természeti látnivaló egészíti ki az élményt, amelyek közül a sziklaképződmények, a barlangok és a lagúnák emelkednek ki. Utazásunk során betekintést nyerünk a sziget minden fontos régiójába is…
 
Időpont: 2019. június 14-21.
 
Ár: 985 euro
 
Értesítjük a kedves érdeklődőket, hogy erre a kirándulásra nincs már szabad hely és pótlistára lehet iratkozni!
 
HAJÓKIRÁNDULÁS A MEDITERRÁN TÉRSÉGBEN (VELENCE – SANTORINI – KORFU) HAJÓKIRÁNDULÁS A MEDITERRÁN TÉRSÉGBEN (VELENCE – SANTORINI – KORFU)
A Mediterrán térségben hajózni, mindig nagy élményt jelent a turisták számára. Ezen az útvonalon betekintést nyerhetünk Korfu és Santorini szigetek csodálatos világába, másrészt pedig olyan városok kulturális emlékeivel ismerkedhetünk meg, mint Olümpia, Athén, Bari, Kotor és Velence. A látnivalók mellett élvezhetjük a luxushajó kényelmét és kikapcsolódási lehetőségeit!
 
Időpont: 2018. július 6-15.
 
Ár: 1550 euro
 
Értesítjük a kedves érdeklődőket, hogy erre a kirándulásra a benevezett utasok számára a foglalások megtörténtek és a csoporthoz csatlakozni utólag csak a rendelkezésre álló kabinok és repjegyek függvényében lehetséges!
 
IZLANDI KÖRUTAZÁS IZLANDI KÖRUTAZÁS
Ha a forró nyári hónapokban egy kis hűsülésre vágyik, akkor talán Izland az egyik legmegfelelőbb utazási célpont. A tiszta levegő, a gyönyörű vízesésekkel rendelkező hegységek, a föld mélyéből feltörő gejzírek, és a meseszerű kisvárosok teszik egyedivé a sziget hangulatát. Körutazásunk során lehetőség nyílik bálnalesre, kétéltűvel közlekedni a gleccserlagúnában vagy a természetes hőforrásokban megmártózni!  Jöjjön hát velünk és ismerje meg ezt a mesevilágot… 
 
Időpont: 2019. július 22-31.
 
Ár: 2299 euro
 
Értesítjük a kedves érdeklődőket, hogy erre a kirándulásra van még 8 hely!
DÉL-ERDÉLY ÉS A KAZÁN-SZOROS DÉL-ERDÉLY ÉS A KAZÁN-SZOROS
Fonix
Dél-Erdélyi utazásunk során a klasszikus történelmi váraink közü a dévait és a vajdahunyadit keressük fel, de programunkban szerepel egy hajókázás a Kazán-szorosban, illetve a Transalpina magas hegyi úton való átkelés is! Ugyanakkor rálátásunk lehet Herkulesfürdő mai állapotára is….
 
Időpont: 2019. augusztus 2 - 4. 
 
Ár: 500 lej
 
Értesítjük a kedves érdeklődőket, hogy a nagyszámú jelentkezés miatt ezt a kirándulást ismételten megszervezzük augusztus 30 - szeptember 1 között!
 
Egyik csoportban sincs mászabad hely, így pótlistára lehet iratkozni!
            
 
 
ÖRMÉNYORSZÁG - GRÚZIA - AZERBAJDZSÁN ÖRMÉNYORSZÁG - GRÚZIA - AZERBAJDZSÁN
A Kaukázus térsége az idők során nagy változásokon ment keresztül, megőrzive azonban az ősi alapokon nyugvó szellemi és építészeti örökséget. A körút során megismerhetjük a grúz templomok hangulatát és kiváló boraik ízét, az azerbajdzsáni sziklarajzok és a modern felhőkarcolók kontrasztos világát valamint Örményország csodálatos természeti adottságait….
 
Időpont: 2019. szeptember 3-14.
 
Ár: 1950 euro
 
Értesítjük a kedves érdeklődőket, hogy erre a kirándulásra van még 2 hely
 
ADVENTI HANGULAT (BUDAPEST - PRÁGA – BÉCS) ADVENTI HANGULAT (BUDAPEST - PRÁGA – BÉCS)
Fonix
Az Advent öröme és hangulata mindig felemelő érzés az ember számára. Hasonló hangulatot szeretnénk teremteni olyan adventi vásárok felkeresésével, mint Budapest, Prága, Pozsony és Bécs. Reméljük, hogy az út élményei megfelelő ráhangolódást biztosítanak a Karácsonyi Ünnepekre....
 
Időpont: 2019. november 29 - december 3.
 
Ár: 295 euro
 
Értesítjük a kedves érdeklődőket, hogy erre a kirándulásra nincs már szabad hely és pótlistára lehet iratkoznini!
EGYIPTOM - NÍLUSI HAJÓÚT EGYIPTOM - NÍLUSI HAJÓÚT
Egyiptom ókori örökségét felfedezni nagyszerű kihívást jelenthet mindenki számára. A Nílus mentén kikalakult, több mint 5000 éves civilizáció megmaradt kincseit felkeresni nagy élményt jelent, főleg akkor, ha ezt egy nílusi hajózás keretében tudjuk megtenni. A hajóút során felkeressük Luxor, Karnak, Kairó, a Királyok-völgye, Edfu, Kom-Ombo, Szakkara, Asszuán és Abu-Szimbel legfontosabb látnivalóit....
 
Időpont: 2020. február 1-9.
 
Ár: 1550 euro
 
Értesítjük a kedves érdeklődőket, hogy erre a kirándulásra nincs már szabad hely és pótlistára lehet iratkozni!