Ajánlatok

BARANGOLÁS  A PLOIEȘTI - TÂRGOVIȘTE – CÂMPULUNG  TÉRSÉGBEN BARANGOLÁS A PLOIEȘTI - TÂRGOVIȘTE – CÂMPULUNG TÉRSÉGBEN
Olyan kirándulásra szeretnénk hívni Önöket, amely nem a legnépszerűbb romániai helyszíneket célozza meg, de amely által bepillantást nyerhetnek néhány romániai híresség életébe és munkásságába, a középkori román uralkodók egyik legfontosabb központjába, valamint a román autógyártás történetébe…
.
Értesítjük a kedves érdeklődőket, hogy a kirándulás sikeresen lezajlott! Köszönjük a bizalmat! 
 
EGYIPTOM - NÍLUSI HAJÓÚT EGYIPTOM - NÍLUSI HAJÓÚT
Egyiptom ókori örökségét felfedezni nagyszerű kihívást jelenthet mindenki számára. A Nílus mentén kikalakult, több mint 5000 éves civilizáció megmaradt kincseit felkeresni nagy élményt jelent, főleg akkor, ha ezt egy nílusi hajózás keretében tudjuk megtenni. A hajóút során felkeressük Luxor, Karnak, Kairó, a Királyok-völgye, Edfu, Kom-Ombo, Szakkara, Asszuán és Abu-Szimbel legfontosabb látnivalóit....
 
Értesítjük a kedves érdeklődőket, hogy a kirándulás sikeresen lezajlott! Köszönjük a bizalmat!
 
 
 
 
 
 
A SZERET DELTÁJA ÉS A MOLDVAI BOROK  TÉRSÉGE A SZERET DELTÁJA ÉS A MOLDVAI BOROK TÉRSÉGE
A Szeret környéke és a moldvai borvidék már néhány évtizede a romániai turizmus jelentős célpontjait képezik és nem véletlen, hogy  az utóbbi években a hazai és a külföldi turisták is előszeretettel keresik fel. A kirándulás természetesen más térségeket és látnivalókat is kínál, így például történelmi helyszíneket, uralkodókat bemutató múzeumot és várkastélyt, valamint a nagy ágyúöntőnek, Gábor Áronnak a szülőházát….
 
FIGYELEM: a kirándulás az eredetileg meghírdetett május 13-15 helyett, egy héttel tolódik, így az új időpont: 2022. május 20-22.
 
Ár: 599 RON
 
Jelentkezési határidő: 2022. február 15.
 
SVÁJC ÉS AZ ALPOK  VARÁZSLATOS HELYSZÍNEI SVÁJC ÉS AZ ALPOK VARÁZSLATOS HELYSZÍNEI
Körutazásunk során az osztrák, a svájci és a francia Alpok csodálatos helyszíneit célozzuk meg, melyek közül is kiemelkedik a Grossglockner, a Matterhorn és a Mont Blanc „testközelből” való megismerése. Ezeken kívül különös figyelmet fordítunk Svájc néhány fontos városára és látnivalójára, mint pl. az autómentes Zermattra, a két téli olimpiának is helyet adó St. Moritz-ra, Tell Vilmos Altdorf-jára, Kálvin Genfjére, az oroszlános Luzernre, Bern medvéire vagy Zürich lenyűgöző tavára….
 
Időpont: 2022. június 27 – július 6.
 
Ár: 850 EUR
 
Jelentkezési határidő: 2022. február 15.
 
Figyelem: Erre a kirándulásra a helyek beteltek és elindítottuk a pótlistát!
 
A FRANCIA RIVIÉRA „KINCSEI” A FRANCIA RIVIÉRA „KINCSEI”
A Francia Riviéra vagy más néven a Côte d'Azur, mindenki számára bakancslistás területet jelent, amelynek varázást mindenképpen érdemes átélni. A térség neve valaha egybe forrt a luxussal, a filmsztárokkal, és a milliomosokkal. Európa egyik legnépszerűbb tengerpartjáról van szó, amely a csodálatos tájnak, a remek éghajlatnak és a sok látnivalónak köszönhető. Monaco, Nizza, Cannes, Saint Tropez és a többi csodás helyszín, a világ minden tájáról mágnesként vonzza a látogatókat, így tehát minket is….
 
Időpont: 2022. július 13-22.
 
Ár: 899 EUR
 
Jelentkezési határidő: 2022. február 15.
 
Figyelem: Erre a kirándulásra a helyek beteltek és elindítottuk a pótlistát!
 

 
 
MONTENEGRÓ BŰVÖLETÉBEN MONTENEGRÓ BŰVÖLETÉBEN
A „Fekete hegyek országa” a Balkán vadregényes szépségű és legendáktól övezett vidéke. A magas hegyek, az izgalmas szerpentinek, a folyókkal és tavakkal dúsított völgyek, valamint a csodálatos tengerpart igazi csemegét ígérnek az odalátogatónak. Kirándulásunk olyan mesebeli helyszíneket kínál, mint a Tara Canyon, a Kotori-öböl és szigetei vagy a Szkadári-tó vidéke, amelyet a budvai tengerpart élményével egészítünk ki….
 
Időpont: 2022. július 27-augusztus 4.
 
Ár: 775 EUR
 
Jelentkezési határidő: 2022. február 15.
 
 
ÜDÜLÉS ÉS KULTÚRA  TÖRÖKORSZÁG NYUGATI PARTVIDÉKÉN ÜDÜLÉS ÉS KULTÚRA TÖRÖKORSZÁG NYUGATI PARTVIDÉKÉN
A gazdag történelmi és kulturális múlttal rendelkező Törökország, a páratlan vendégszeretet, az ízletes ételek és nem utolsó sorban a gyönyörű tengerpartok mágnesként vonzzák a turistákat! A nyugati részen található Riviéra, azon kívül, hogy tökéletes feltételeket biztosít a nyaralásra és a strandolásra, olyan történelmi csemegéket tartogat a turisták számára, mint Pergamon, Epheszosz, Izmir vagy Bodrum. Ezen helyszínek feltérképezése csillagtúra szerűen fog történni a Kusadasiban levő 5*-os szállodánkból….
 
Időpont: 2022. augusztus 10-19.
 
Ár: 699 EUR
 
Jelentkezési határidő: 2022. február 15.

 
 
CSILLAGTÚRÁK AZ ISZTRIAI-FÉLSZIGETEN CSILLAGTÚRÁK AZ ISZTRIAI-FÉLSZIGETEN
Az Isztriai-félsziget évszázadokon keresztül a Velencei Köztársaság része volt, ezért óvárosai erőteljes olaszos hatást mutatnak, melyet legjobban a velencei Campanile-re hasonlító harangtornyok érzékeltetnek. Üdülésünket csillagtúra szerű kirándulásokkal ötvözzük, melyek során igyekszünk felfedezni a félsziget szépségeit, olyan helyszínek érintésével, mint Rijeka, Opatija, Porec, Pula, Rabac vagy a Limski-fjord. Utazásaink során érinteni fogjuk Belső-Isztria kevésbé ismert, de ugyanakkor nagyon hangulatos tájait, településeit is, ahol inkább a szláv kultúra emlékeivel találkozhatunk….
 
Időpont: 2022. augusztus 23-30.
 
Ár: 735 EUR
 
Jelentkezési határidő: 2022. február 15.
 

 
 
BARANGOLÁS   AZ OLT ÉS A ZSIL VÖLGYÉBEN BARANGOLÁS AZ OLT ÉS A ZSIL VÖLGYÉBEN
Az Olt és a Zsil közötti terület Románia egyik legszebb vidékét zárja magába. Fogaras érintésével érkezünk meg a Cozia kolostorhoz, majd a természet szépségeivel ismerkedünk Câciulatan. Nem maradhat ki a térség kulturális feltérképezése sem, amelyhez kellő segítséget nyújt a Craiova-i Szépművészeti múzeum. Kirándulásunk „legfelemelőbb” élményét a Páring hegységben tett libegőzés fogja jelenteni….
 
Időpont: 2022. szeptember 23-25.
 
Ár: 599 RON
 
Jelentkezési határidő: 2022. május 1.
 
 
BUDAPEST A NEMZET FŐVÁROSA BUDAPEST A NEMZET FŐVÁROSA
Magyarország fővárosát méltán sorolják Európa legszebb fővárosai közé. Világörökség részét képező épületei, magas színvonalú fürdői, képrázatos múzeumai, patinás éttermei, elegáns színházai és a várost kettéosztó Duna évről-évre egyre nagyobb számban csalogatják az idegenből érkezőket. Nekünk, határon túli magyaroknak fontos, hogy ismerjük a Nemzet Fővárosának legszebb és legjelentősebb kincseit, ezzel is erősítve magyarságtudatunkat és nemzeti önérzetünket. Nos, ezért is érdemes velünk tartanod....
 
Figyelem! Időpont változás!
 
Az érdekeltek tudomására hozzuk, hogy a kirándulásra az eredetileg meghírdetett szeptember 3-6 helyett szeptember 1-4 között fog sor kerülni!
 
Időpont: 2022. szeptember 1-4.
 
Ár: 255 EUR
 
Jelentkezési határidő: 2022. május 1.
 
ADVENTI HANGULAT AUSZTRIÁBAN ADVENTI HANGULAT AUSZTRIÁBAN
Az Advent öröme és hangulata mindig felemelő érzés az ember számára. Hasonló hangulatot szeretnénk teremteni Ausztria olyan mesés régióiban, mint Stájerország, Salzburg, Felső Ausztria és Bécs. Utunk során olyan csodálatos helyszíneken élhetjük át az adventi vásárok hangulatát, mint Graz, Velden, Salzburg, Oberndorf, Mariazell, Bécs, Budapest és Debrecen. Reméljük, hogy az út élményei megfelelő ráhangolódást biztosítanak a Karácsonyi Ünnepekre....
 
Időpont: 2022. november 30-december 4.
 
Ár: 375 EUR
 
Jelentkezési határidő: 2022. május 1.