Hírek

Elöző|1|Következő

2019-es programfüzet

2018. November 19. Hétfő
Értesítünk minden kedves érdeklődőt, hogy a 2019-es ajánlatokat tartalmazó programfüzetünket megjelentettük. Amennyiben igénylik és elküldik postacímüket, azonnal elküldjük.
 
 
bővebben...

Kövessen minket!

2013. November 25. Hétfő
Kérem, kövessék híreinket, ugyanis előfordulhat, hogy tőlünk független okok miatt kénytelenek vagyunk a kirándulások indulási napját megváltoztatni (1-2 nap eltérés). Ezek általában repülős utak esetében szoktak előfordulni, de autóbuszos utaknál sem kizárt. Természetesen a változásokat időben közöljük utasainkkal.
 
V. Főnix Évadzáró Rendezvény
 

Értesítünk minden kedves érdeklődőt, hogy az utasaink számára szervezett évadzáró rendezvényünk, november 17-én került megrendezésre a székelyudvarhelyi Septimia étteremben. Ezúttal is köszönetet mondunk annak a 245 személynek, aki megtisztelt jelenlétével és reméljük, hogy az utastársakkal való találkozás kellemes élményt jelentett mindenki számára.

A rendezvényen kisorsolt kirándulások nyertesei:

A 985 euró értékű "Ciprus - Kultúra és üdülés Aphrodité szigetén" című kirándulás szerencsés nyertese Vass Mária sepsiszentgyörgyi utasunk lett!

A 650 euró értékben kisorsolt, " Nápoly és környéke" címet viselő kirándulás szerencsés nyertese Szikszai Béla csíkszeredai utas lett!

Az 550 euró értékű "Lengyelország téli köntösben" című kirándulás sorsolásán a szerencse a csíkszeredai Füstös Teréz-nek kedvezett!

Az 500 lej értékű "Dél Erdély és a Kazán szoros" elnevezésű kirándulás nyertese a szárazpataki Lukács Attila lett.

A 295 euró értékű "Adventi hangulat" című kirándulás sorsolásán a szerencse a székelyudvarhelyi Demeter Dezső-nek kedvezett!

Gratulálunk a nyerteseknek!

 

Figyelem!

Értesítjük azon utasainkat, akik nem vettek részt a záró rendezvényünkön, hogy számukra a 2019-es évad programfüzetét a jövő hét elején (november 19-22 között) kézbesítjük. Amennyiben november 27-ig nem érkezik meg küldeményünk, kérjük jelezzék email-ben vagy a honlapon megadott telefonszámokon!

 
 
bővebben...
Elöző|1|Következő