Kiemelt ajánlatok

 • BUDAPEST A NEMZET FŐVÁROSA BUDAPEST A NEMZET FŐVÁROSA
  Magyarország fővárosát méltán sorolják Európa legszebb fővárosai közé. Világörökség részét képező épületei, magas színvonalú fürdői, képrázatos múzeumai, patinás éttermei, elegáns színházai és a várost kettéosztó Duna évről-évre egyre nagyobb számban csalogatják az idegenből érkezőket. Nekünk, határon túli magyaroknak fontos, hogy ismerjük a Nemzet Fővárosának legszebb és legjelentősebb kincseit, ezzel is erősítve magyarságtudatunkat és nemzeti önérzetünket. Nos, ezért is érdemes velünk tartanod....
   
  Figyelem! Időpont változás!
   
  Az érdekeltek tudomására hozzuk, hogy a kirándulásra az eredetileg meghírdetett szeptember 3-6 helyett szeptember 1-4 között fog sor kerülni!
   
  Időpont: 2022. szeptember 1-4.
   
  Ár: 255 EUR
   
  Jelentkezési határidő: 2022. május 1.
   
 • SVÁJC ÉS AZ ALPOK VARÁZSLATOS HELYSZÍNEI SVÁJC ÉS AZ ALPOK VARÁZSLATOS HELYSZÍNEI
  Körutazásunk során az osztrák, a svájci és a francia Alpok csodálatos helyszíneit célozzuk meg, melyek közül is kiemelkedik a Grossglockner, a Matterhorn és a Mont Blanc „testközelből” való megismerése. Ezeken kívül különös figyelmet fordítunk Svájc néhány fontos városára és látnivalójára, mint pl. az autómentes Zermattra, a két téli olimpiának is helyet adó St. Moritz-ra, Tell Vilmos Altdorf-jára, Kálvin Genfjére, az oroszlános Luzernre, Bern medvéire vagy Zürich lenyűgöző tavára….
   
  Időpont: 2022. június 27 – július 6.
   
  Ár: 850 EUR
   
  Jelentkezési határidő: 2022. február 15.
   
  Figyelem: Erre a kirándulásra a helyek beteltek és elindítottuk a pótlistát!
   
 • A SZERET DELTÁJA ÉS A MOLDVAI BOROK TÉRSÉGE A SZERET DELTÁJA ÉS A MOLDVAI BOROK TÉRSÉGE
  A Szeret környéke és a moldvai borvidék már néhány évtizede a romániai turizmus jelentős célpontjait képezik és nem véletlen, hogy  az utóbbi években a hazai és a külföldi turisták is előszeretettel keresik fel. A kirándulás természetesen más térségeket és látnivalókat is kínál, így például történelmi helyszíneket, uralkodókat bemutató múzeumot és várkastélyt, valamint a nagy ágyúöntőnek, Gábor Áronnak a szülőházát….
   
  FIGYELEM: a kirándulás az eredetileg meghírdetett május 13-15 helyett, egy héttel tolódik, így az új időpont: 2022. május 20-22.
   
  Ár: 599 RON
   
  Jelentkezési határidő: 2022. február 15.
   

Üdvözöljük!

Köszöntjük Önöket a Főnix Utazási Iroda Honlapján!
 
2013 novemberében átalakult irodánk, régi tapasztalatokra épülve, új lendülettel kezdte meg tevékenységét, célul tűzve ki olyan kirándulások szervezését, amelyben a kultúra és a kikapcsolódás közös harmóniája áll a középpontban.
 
 

bővebben...

Szolgáltatásaink

Terveink között olyan utak szerepelnek, amelyek kielégíthetik, úgy a repülő, mint a hajó valamint az autóbuszos utazást kedvelők igényét is. Még mielőtt eldöntené jövőbeni utazását, kérjük vegye figyelembe azokat a szempontokat, amelyekre irodánk nagy hangsúlyt fektet:
 
 • Kényelem
 • Biztonság
 • Határozottság
 • Pontosság
 • Programhűség
 • Szakszerű idegenvezetés
 • Minőségi szállások
 • Nincs autóbuszon töltött éjszaka
 • Kellemes meglepetések