Információk

Hogyan foglalhatunk?

Kirándulásainkra több lehetősége is van bejelentkezni. Az egyik lehetőség, az internetes bejelentkezés, a másik a honlapon illetve a programfüzeten egyaránt feltüntetett telefonszámokon vagy e-mail címen való jelentkezés. Amennyiben az internetes megoldást választják, akkor az „Ajánlatok” linken belül a választott programra kell rákattintani és az ott található „Jelentkezés” linken belül, megadva nevét, e-mail címét és telefonszámát, sikeresen feliratkozhat az illető útra. A jelentkezés után, egy automata levélben értesítést kap, hogy sikeresen bejelentkezett a kiválasztott útra. Ezután 72 órán belül Ön visszajelzést kap telefonon irodánk részéről is. Amennyiben ez nem történik meg, kérjük, értesítsen a félreértések elkerüléséért.

 

Általános tudnivalók!

A kirándulások megszervezéséhez, (kivéve a hajóutat), 45 személy részvétele szükséges. Ellenkező esetben az ár emelkedhet, vagy a kirándulás elmaradhat. Amennyiben töröljük valamelyik programot, azt két hónappal az indulás előtt tudatjuk kedves utasainkkal.

A hajó és repülős utakra sajátos szabályok érvényesek, amelyek az illető út ismertetésénél lesznek kiemelve.

Az autóbuszos kirándulások tartalmazzák a szállítást (légkondicionált autóbusszal), autópályadíjakat, parkolási díjakat, buszvezetők napidíját, szállásokat, reggeliket, cégünk idegenvezetőjének díját, valamint irodánk színes útikalauz kiadványát.

A kirándulások ára nem tartalmazza a belépőket, az egészségügyi biztosítást, vízumdíjat (ott ahol ez szükséges) és a kompozásokat (ha ez nincs pontosítva az adott utazásnál).

A repülős utak esetében, amennyiben a légitársaságok megváltoztatják a repülés időpontját, úgy irodánk is fenntartja a programváltozás jogát, és plusz szállás (ok) foglalását, amely felárat vonhat maga után.

A hajóutazások esetében a kötelező utazási okmány az ÚTLEVÉL!

Figyelem!

 

 A cég logójával megjelölt kirándulásaink utolsó estéjén, kisorsolunk egy szerencsés nyertest, aki ott a helyszínen visszakapja a kirándulás árát.

 
 
 

Árfolyam

1 EUR = 4.6639 RON
1 USD = 4.1179 RON
100 HUF = 1.449 RON
1 GBP = 5.2762 RON
1 CHF = 4.0856 RON

Időjárás

Clear Jelenleg -4 oC

Clear

Páratartalom: 86%
Látási viszonyok: 9 km
Partly cloudy Vasárnap, 18

Partly cloudy

Min.: -6.2 oC
Max.: 5.1 oC
Erős havazás Hétfő, 19

Erős havazás

Min.: -5.5 oC
Max.: 1.1 oC
Patchy moderate snow Kedd, 20

Patchy moderate snow

Min.: -0.9 oC
Max.: 4.8 oC
Időszakos enyhe szitálás Szerda, 21

Időszakos enyhe szitálás

Min.: 0.7 oC
Max.: 4.9 oC
Időszakos enyhe eső Csütörtök, 22

Időszakos enyhe eső

Min.: -1.1 oC
Max.: 4.5 oC

Powered by APIXU