Üdvözöljük!

2002-2013 közötti években Székelyudvarhely közismert Utazási Irodájának egyik vezetője voltam. Az elmúlt tizenkét év izgalmas kihívásokat, kalandokat, élményeket, jelentett számomra, és azon túlmenően, hogy Európa csaknem minden országának történelmi és kulturális kincseit megismerhettem és több esetben idegenvezetőként is bemutathattam kedves utasaimnak, volt szerencsém átélni a Riói karnevál, a Kenyai szafari, az Egyiptomi piramisok, a Betlehemi jászol vagy a Kanári szigetek egzotikus világának a hangulatát is. Mégis ha visszatekintek az elmúlt évek tapasztalataira, ki kell emelnem, hogy a látnivalók és az utazás élményén kívül, a legnagyobb elégtételt, azok az emberi kapcsolatok jelentik, amelyek az utazások során bontakoztak ki, hiszen szoros barátságok, házasságokhoz vezető ismerkedések, kitűnő utastársi viszonyok alakultak ki.
Ha belepillantanak az ajánlatokba, érzékelni fogják, hogy az időpontok nagyrészt az iskolai szünidőkhöz vannak igazítva, ugyanis főállásban a székelyudvarhelyi Tamási Áron Gimnázium történelem szakos tanára vagyok. A két foglalkozás, azaz a tanítás és a turizmus, mindkét tevékenységre jó hatással van, és mindig nagy kihívást jelent számomra.
Amennyiben ajánlataink elnyerik tetszésüket, nagy szeretettel várjuk érdeklődésüket, illetve jelentkezésüket.
 
 
Péter István
Irodavezető
 

Kiemelt ajánlatok

 • ADVENTI HANGULAT AUSZTRIÁBAN ADVENTI HANGULAT AUSZTRIÁBAN
   
   
  A kirándulás sikeresen lezajlott és az ott készült képekből egy válogatás hamarosan elérhető lesz a cég facebook oldalán.
   
 • KÖRUTAZÁS TÖRÖKORSZÁGBAN KÖRUTAZÁS TÖRÖKORSZÁGBAN
  Időpontok: 2023. október 21 – 29.
   
                      2023. október  7 – 15.
   
   
  A nagy érdeklődésre való tekintettel a kirándulás egy másik csoport számára is megszerveződik 2023. október 7 - 15. közötti időszakban. Az október 7-15 közötti időpontra a helyek beteltek és csak az október 21-29 közötti időpontra maradt még 2 hely!
   
  Ár: 1150 EUR
   
  Jelentkezési határidő: 2023. február 15.
   
   
   
 • KÖRUTAZÁS JORDÁNIÁBAN KÖRUTAZÁS JORDÁNIÁBAN
  A kirándulás sikeresen lezajlott és az ott készült képekből egy válogatás hamarosan elérhető lesz a cég facebook oldalán.