Üdvözöljük!

2002-2013 közötti években Székelyudvarhely közismert Utazási Irodájának egyik vezetője voltam. Az elmúlt tizenkét év izgalmas kihívásokat, kalandokat, élményeket, jelentett számomra, és azon túlmenően, hogy Európa csaknem minden országának történelmi és kulturális kincseit megismerhettem és több esetben idegenvezetőként is bemutathattam kedves utasaimnak, volt szerencsém átélni a Riói karnevál, a Kenyai szafari, az Egyiptomi piramisok, a Betlehemi jászol vagy a Kanári szigetek egzotikus világának a hangulatát is. Mégis ha visszatekintek az elmúlt évek tapasztalataira, ki kell emelnem, hogy a látnivalók és az utazás élményén kívül, a legnagyobb elégtételt, azok az emberi kapcsolatok jelentik, amelyek az utazások során bontakoztak ki, hiszen szoros barátságok, házasságokhoz vezető ismerkedések, kitűnő utastársi viszonyok alakultak ki.
Ha belepillantanak az ajánlatokba, érzékelni fogják, hogy az időpontok nagyrészt az iskolai szünidőkhöz vannak igazítva, ugyanis főállásban a székelyudvarhelyi Tamási Áron Gimnázium történelem szakos tanára vagyok. A két foglalkozás, azaz a tanítás és a turizmus, mindkét tevékenységre jó hatással van, és mindig nagy kihívást jelent számomra.
Amennyiben ajánlataink elnyerik tetszésüket, nagy szeretettel várjuk érdeklődésüket, illetve jelentkezésüket.
 
 
Péter István
Irodavezető
 

Kiemelt ajánlatok

 • KÖRUTAZÁS TÖRÖKORSZÁGBAN KÖRUTAZÁS TÖRÖKORSZÁGBAN
  Időpont: 2023. október 20 – 28.
   
  Ár: 1150 EUR
   
  Jelentkezési határidő: 2023. február 15.
   
  Figyelem: Értesítjük a kedves érdeklődőket, hogy az előzetes jelentkezések alapján a csoporthoz szükséges maximális létszámot jóval meghaladtuk, ezért erre a kirándulásra csak pótlistára lehet iratkozni, de ha a jelentkezők száma még növekedik, akkor az eredetileg meghírdetett kirándulás dátumához nagyon közel (előtte vagy utána) a kirándulást egy második csoportnak is megszervezzük.
 • BARANGOLÁS A SZILÁGYSÁGBAN BARANGOLÁS A SZILÁGYSÁGBAN
  Időpont: 2023. március 24 – 26.
   
  Ár: 675 RON
   
  Jelentkezési határidő: 2023. január 5.
   
  Figyelem: A kirándulásra a helyek beteltek és csak pótlistára lehet jelentkezni!
 • KÖRUTAZÁS JORDÁNIÁBAN KÖRUTAZÁS JORDÁNIÁBAN
  Időpont: 2023. február 17-26.
   
  Ár: 1499 EUR
   
  Jelentkezési határidő: 2022. december 10.
   
  Figyelem: Értesítjük a kedves érdeklődőket, hogy erre a kirándulásra a helyek beteltek és csak pótlistára lehet iratkozni!