Kövessen minket!

Hírek
V. Főnix Évadzáró Rendezvény
 

Értesítünk minden kedves érdeklődőt, hogy az utasaink számára szervezett évadzáró rendezvényünk, november 17-én került megrendezésre a székelyudvarhelyi Septimia étteremben. Ezúttal is köszönetet mondunk annak a 245 személynek, aki megtisztelt jelenlétével és reméljük, hogy az utastársakkal való találkozás kellemes élményt jelentett mindenki számára.

A rendezvényen kisorsolt kirándulások nyertesei:

985 euró értékű "Ciprus - Kultúra és üdülés Aphrodité szigetén" című kirándulás szerencsés nyertese Vass Mária sepsiszentgyörgyi utasunk lett!

650 euró értékben kisorsolt, " Nápoly és környéke" címet viselő kirándulás szerencsés nyertese Szikszai Béla csíkszeredai utas lett!

Az 550 euró értékű "Lengyelország téli köntösben" című kirándulás sorsolásán a szerencse a csíkszeredai Füstös Teréz-nek kedvezett!

Az 500 lej értékű "Dél Erdély és a Kazán szoros" elnevezésű kirándulás nyertese a szárazpataki Lukács Attila lett.

295 euró értékű "Adventi hangulat" című kirándulás sorsolásán a szerencse a székelyudvarhelyi Demeter Dezső-nek kedvezett!

Gratulálunk a nyerteseknek!

 

Figyelem!

Értesítjük azon utasainkat, akik nem vettek részt a záró rendezvényünkön, hogy számukra a 2019-es évad programfüzetét a jövő hét elején (november 19-22 között) kézbesítjük. Amennyiben november 27-ig nem érkezik meg küldeményünk, kérjük jelezzék email-ben vagy a honlapon megadott telefonszámokon!

 

 

 

 
 
 
 
 
Vissza

Kiemelt ajánlatok

 • NÁPOLY ÉS KÖRNYÉKE (POMPEJ – CAPRI – AMALFI) NÁPOLY ÉS KÖRNYÉKE (POMPEJ – CAPRI – AMALFI)
  Olaszország egyik legszebb és legizgalmasabb régiója Nápoly és környéke. A harmadik legnagyobb olasz város legfontosabb látnivalóinak megtekintése mellett három különleges helyszínre is ellátogattunk, így Pompejbe, a romvárosba, a Kék barlanggal is büszkélkedő Capri szigetére illetve a lenyűgöző Amalfi partszakaszra…
   
  Időpont: 2019. május 18 - 21. 
   
  Ár: 650 euro               
   
  Értesítjük a kedves érdeklődőket, hogy erre a kirándulásra nincs már szabad hely és pótlistára lehet iratkozni!
   
 • DÉL-ERDÉLY ÉS A KAZÁN-SZOROS DÉL-ERDÉLY ÉS A KAZÁN-SZOROS
  Dél-Erdélyi utazásunk során a klasszikus történelmi váraink közü a dévait és a vajdahunyadit keressük fel, de programunkban szerepel egy hajókázás a Kazán-szorosban, illetve a Transalpina magas hegyi úton való átkelés is! Ugyanakkor rálátásunk lehet Herkulesfürdő mai állapotára is….
   
  Időpont: 2019. augusztus 2 - 4. 
   
  Ár: 500 lej
   
  Értesítjük a kedves érdeklődőket, hogy a nagyszámú jelentkezés miatt ezt a kirándulást ismételten megszervezzük augusztus 30 - szeptember 1 között!
   
  Egyik csoportban sincs mászabad hely, így pótlistára lehet iratkozni!
              
   
   
 • KÍNAI KÖRUTAZÁS (PEKING – XIAN – SANGHAJ – HONGKONG – MAKAÓ) KÍNAI KÖRUTAZÁS (PEKING – XIAN – SANGHAJ – HONGKONG – MAKAÓ)
  Kínába utazni igazi kihívást jelent, hiszen az ország évezredes történelméből, a megannyi városból és látnivalóiból kiválasztani a „leg”-eket nehéz feladat, de programunkkal megpróbáljuk ezt megvalósítani! A Kínai Nagy Fal, a pekingi Tiltott város, a xiani Agyaghadsereg, a Pudong városrész Sanghajban valamint Hong Kong és Makaó mesés világa, mind olyan látnivalók, amelyek nem maradhatnak ki egy kínai körutazásból!
   
  Értesítjük a kedves érdeklődőket, hogy a kirándulás sikeresen lezajlott és a cég facebook oldalán megtekinthetnek egy válogatást az út során készített képekből! Köszönjük a bizalmat!