Kövessen minket!

Hírek
V. Főnix Évadzáró Rendezvény
 

Értesítünk minden kedves érdeklődőt, hogy az utasaink számára szervezett évadzáró rendezvényünk, november 17-én került megrendezésre a székelyudvarhelyi Septimia étteremben. Ezúttal is köszönetet mondunk annak a 245 személynek, aki megtisztelt jelenlétével és reméljük, hogy az utastársakkal való találkozás kellemes élményt jelentett mindenki számára.

A rendezvényen kisorsolt kirándulások nyertesei:

985 euró értékű "Ciprus - Kultúra és üdülés Aphrodité szigetén" című kirándulás szerencsés nyertese Vass Mária sepsiszentgyörgyi utasunk lett!

650 euró értékben kisorsolt, " Nápoly és környéke" címet viselő kirándulás szerencsés nyertese Szikszai Béla csíkszeredai utas lett!

Az 550 euró értékű "Lengyelország téli köntösben" című kirándulás sorsolásán a szerencse a csíkszeredai Füstös Teréz-nek kedvezett!

Az 500 lej értékű "Dél Erdély és a Kazán szoros" elnevezésű kirándulás nyertese a szárazpataki Lukács Attila lett.

295 euró értékű "Adventi hangulat" című kirándulás sorsolásán a szerencse a székelyudvarhelyi Demeter Dezső-nek kedvezett!

Gratulálunk a nyerteseknek!

 

Figyelem!

Értesítjük azon utasainkat, akik nem vettek részt a záró rendezvényünkön, hogy számukra a 2019-es évad programfüzetét a jövő hét elején (november 19-22 között) kézbesítjük. Amennyiben november 27-ig nem érkezik meg küldeményünk, kérjük jelezzék email-ben vagy a honlapon megadott telefonszámokon!

 

 

 

 
 
 
 
 
Vissza

Kiemelt ajánlatok

 • IZLANDI KÖRUTAZÁS IZLANDI KÖRUTAZÁS
  Ha a forró nyári hónapokban egy kis hűsülésre vágyik, akkor talán Izland az egyik legmegfelelőbb utazási célpont. A tiszta levegő, a gyönyörű vízesésekkel rendelkező hegységek, a föld mélyéből feltörő gejzírek, és a meseszerű kisvárosok teszik egyedivé a sziget hangulatát. Körutazásunk során lehetőség nyílik bálnalesre, kétéltűvel közlekedni a gleccserlagúnában vagy a természetes hőforrásokban megmártózni!  Jöjjön hát velünk és ismerje meg ezt a mesevilágot… 
   
  Időpont: 2019. július 22-31.
   
  Ár: 2299 euro
   
  Értesítjük a kedves érdeklődőket, hogy erre a kirándulásra van még 8 hely!
 • NÁPOLY ÉS KÖRNYÉKE (POMPEJ – CAPRI – AMALFI) NÁPOLY ÉS KÖRNYÉKE (POMPEJ – CAPRI – AMALFI)
  Olaszország egyik legszebb és legizgalmasabb régiója Nápoly és környéke. A harmadik legnagyobb olasz város legfontosabb látnivalóinak megtekintése mellett három különleges helyszínre is ellátogattunk, így Pompejbe, a romvárosba, a Kék barlanggal is büszkélkedő Capri szigetére illetve a lenyűgöző Amalfi partszakaszra…
   
  Időpont: 2019. május 18 - 21. 
   
  Ár: 650 euro               
   
  Értesítjük a kedves érdeklődőket, hogy erre a kirándulásra nincs már szabad hely és pótlistára lehet iratkozni!
   
 • CIPRUS (KULTÚRA ÉS ÜDÜLÉS APHRODITÉ SZIGETÉN) CIPRUS (KULTÚRA ÉS ÜDÜLÉS APHRODITÉ SZIGETÉN)
  Ciprus, nem csak gazdag történelmi múltja, hanem a csodás strandok miatt is vonzó nyaralási célpont. A számos üdülőközpont kínálata mellett, jelen van a sziget varázslatos építészeti öröksége is, mint pl. a szebbnél-szebb citadellák, terek, katedrálisok és paloták. Ha bejárjuk a szigetet, számos természeti látnivaló egészíti ki az élményt, amelyek közül a sziklaképződmények, a barlangok és a lagúnák emelkednek ki. Utazásunk során betekintést nyerünk a sziget minden fontos régiójába is…
   
  Időpont: 2019. június 14-21.
   
  Ár: 985 euro
   
  Értesítjük a kedves érdeklődőket, hogy erre a kirándulásra nincs már szabad hely és pótlistára lehet iratkozni!