Kövessen minket!

Hírek
 

Kedves utasaink!

 
Értesítünk mindenkit, aki bármelyik nyári kirándulásunkra benevezett, hogy az előre nem látott üzemanyag drágulás miatt (valószínű ezt mindenki érezte a saját autójánál is) a szállítási cégek kénytelenek voltak emelni a km/ár díjszabásokon, így mindenik kirándulásunk esetében mi is kénytelenek leszünk 15-25 euró közötti felárat alkalmazni, attól függően, hogy mekkora távolságot teszünk meg az illető kirándulás során!
Belföldi utazásainknál ez az összeg 50 lejes/fő emelést jelent!
Megértésüket köszönjük!
Üdv: István és Eszter
 
 
Figyelem!
Az érdekeltek tudomására hozzuk, hogy a május 20-22 között sorra kerülő Moldvai borvidék kirándulásunkra megüresedett 4 hely!
Jelentkezni ezekre a helyekre, csak most csütörtökig (május 5) lehet, ugyanis ekkor kell közöljük a szállodának a végleges szobaszámokat!
 
 
 
Figyelem! Időpont változás!!!
Az őszi iskolakezdés időpontjának megváltozása miatt (szeptember 5) a budapesti kirándulásunk (szeptember 3-6) időpontját két nappal előrehozzuk, így az új dátum: 2022. szeptember 1-4. (csütörtök - vasárnap)
Akinek nem felel meg az új időpont, és ezen oknál fogva nem tudna részt venni a kiránduláson, kérjük jelezze számunkra május 15-ig!
Megértésüket köszönjük!

 

 

 

 

Figyelem: A koronavírus járvány miatt a meghírdetett utak nagy valószínűséggel időpont változásokat fognak szenvedni! Kérem ezúton is az utasokat, hogy kövessék a Főnix utazóközönség (zárt csoport) facebook oldalon közzétett bejegyzéseinket vagy érdeklődjenek privátban a kirándulások várható időpontjáról és helyzetéről!

Megértésüket előre köszönjük!
Maradjanak egészségesek!
 
 
 
VI. Főnix Évadzáró Rendezvény
 

Értesítünk minden kedves érdeklődőt, hogy az elhalasztott évadzáró rendezvényünkre 2020. január 25-én, szombaton, 15 órai kezdettel kerül sor a megszokott helyszínen, azaz a székelyudvarhelyi Septimia étteremben! A meghívót természetesen postázzuk az ünnepek után az Önök számára!

Mindenkinek további jó egészséget és további Áldott adventi napokat kívánunk!

István és Eszter

 

VI. Főnix Évadzáró Rendezvény
 
Tájékoztatjuk Önöket, hogy január 25-én került sor a VI. Főnix évadzáró rendezvényünkre a székelyudvarhelyi Septimia étteremben! Nagy örömmel vettük tudomásul, hogy ezúttal is igen nagy volt az érdeklődés és köszönet mindenkinek, aki megtisztelt jelenlétével!
A rendezvényen 4 kirándulást sorsoltunk ki illetve a Zöld Főnix Egyesület 3 ajándékcsomagját!
 
A kirándulások nyertesei:
  1. Finnországi körutazást nyert: Fülöp László - Sepsiszentgyörgy (1250 euro)
  2. Írországi körutazást nyert: Lőrincz Lajos - Gyergyószentmiklós (1215 euro)
  3. Toszkánai kirándulást nyert: Becsek Katalin - Sepsiszentgyörgy (685 euro)
  4. Cseh és Morvaország kirándulást nyert: Vitos Ibolya - Csíkcsekefalva (595 euro)
Az ajándékcsomagok nyertesei:
Veress Éva - Sepsiszentgyörgy (200 lej értékben)
Dr. Csáki Mária - Székelyudvarhely (150 lej értékben)
Godra Hajnal - Székelyudvarhely (150 lej értékben)
 
Gratulálunk a nyerteseknek!
 

 


 

 
 
 
 
 
Vissza

Kiemelt ajánlatok