Kövessen minket!

Hírek
V. Főnix Évadzáró Rendezvény
 

Értesítünk minden kedves érdeklődőt, hogy az utasaink számára szervezett évadzáró rendezvényünk, november 17-én került megrendezésre a székelyudvarhelyi Septimia étteremben. Ezúttal is köszönetet mondunk annak a 245 személynek, aki megtisztelt jelenlétével és reméljük, hogy az utastársakkal való találkozás kellemes élményt jelentett mindenki számára.

A rendezvényen kisorsolt kirándulások nyertesei:

985 euró értékű "Ciprus - Kultúra és üdülés Aphrodité szigetén" című kirándulás szerencsés nyertese Vass Mária sepsiszentgyörgyi utasunk lett!

650 euró értékben kisorsolt, " Nápoly és környéke" címet viselő kirándulás szerencsés nyertese Szikszai Béla csíkszeredai utas lett!

Az 550 euró értékű "Lengyelország téli köntösben" című kirándulás sorsolásán a szerencse a csíkszeredai Füstös Teréz-nek kedvezett!

Az 500 lej értékű "Dél Erdély és a Kazán szoros" elnevezésű kirándulás nyertese a szárazpataki Lukács Attila lett.

295 euró értékű "Adventi hangulat" című kirándulás sorsolásán a szerencse a székelyudvarhelyi Demeter Dezső-nek kedvezett!

Gratulálunk a nyerteseknek!

 

Figyelem!

Értesítjük azon utasainkat, akik nem vettek részt a záró rendezvényünkön, hogy számukra a 2019-es évad programfüzetét a jövő hét elején (november 19-22 között) kézbesítjük. Amennyiben november 27-ig nem érkezik meg küldeményünk, kérjük jelezzék email-ben vagy a honlapon megadott telefonszámokon!

 

 

 

 
 
 
 
 
Vissza

Kiemelt ajánlatok

 • EGYIPTOM - NÍLUSI HAJÓÚT EGYIPTOM - NÍLUSI HAJÓÚT
  Egyiptom ókori örökségét felfedezni nagyszerű kihívást jelenthet mindenki számára. A Nílus mentén kikalakult, több mint 5000 éves civilizáció megmaradt kincseit felkeresni nagy élményt jelent, főleg akkor, ha ezt egy nílusi hajózás keretében tudjuk megtenni. A hajóút során felkeressük Luxor, Karnak, Kairó, a Királyok-völgye, Edfu, Kom-Ombo, Szakkara, Asszuán és Abu-Szimbel legfontosabb látnivalóit....
   
  Időpont: 2020. február 1-9.
   
  Ár: 1550 euro
   
  Értesítjük a kedves érdeklődőket, hogy erre a kirándulásra nincs már szabad hely és pótlistára lehet iratkozni!
   
 • LENGYELORSZÁG TÉLI KÖNTÖSBEN LENGYELORSZÁG TÉLI KÖNTÖSBEN
  Közép Európa egyik legszebb országába próbáljuk elkalauzolni Önöket, ráadásul téli környezetben, amely különösen a Magas Tátrában fog rendkívűli hangulatot teremteni. A körút során olyan városokat érintünk, mint Zakopane, Katowice, Wroclaw, Gdansk, Torun, Czestochova, Krakkó, amelyek kiemelkedő kultúrális, egyházi és történelmi látnivalókkal várják a látogatókat...
   
  Időpont: 2019. február 2 - 9. 
   
  Ár: 550 euro 
   
   
  Értesítjük a kedves érdeklődőket, hogy erre a kirándulásra a minimális létszám 30 fő! Eddig18 fő jelezte részvételi szándékát. Amennyiben december 15-ig a jelentkezők száma nem éri el a 30 főt, a kirándulás elmarad!
 • KÍNAI KÖRUTAZÁS (PEKING – XIAN – SANGHAJ – HONGKONG – MAKAÓ) KÍNAI KÖRUTAZÁS (PEKING – XIAN – SANGHAJ – HONGKONG – MAKAÓ)
  Kínába utazni igazi kihívást jelent, hiszen az ország évezredes történelméből, a megannyi városból és látnivalóiból kiválasztani a „leg”-eket nehéz feladat, de programunkkal megpróbáljuk ezt megvalósítani! A Kínai Nagy Fal, a pekingi Tiltott város, a xiani Agyaghadsereg, a Pudong városrész Sanghajban valamint Hong Kong és Makaó mesés világa, mind olyan látnivalók, amelyek nem maradhatnak ki egy kínai körutazásból!
   
  Időpont: 2019. április 24 - május 5.  
   
  Ár: 2995 euro 
   
  Értesítjük a kedves érdeklődőket, hogy erre a kirándulásra nincs már szabad hely és pótlistára lehet iratkozni!