Kövessen minket!

Hírek 2013. November 25. Hétfő
 
III. Főnix Évadzáró Rendezvény
 
Köszönetünket fejezzük ki annak a 201 személynek aki megtisztelt jelenlétével a III. évadzáró rendezvényünkön. Az est folyamán kisorsolt utazások szerencsés nyertesei a következők: 
 
1. Péter Judit (Székelyudvarhely):   Szardínia és Korzika kincsei (795 euro)
 
2. Fazakas Márta (Barót): A Baltikum bűvöletében (599 euro)
    ( A Lázár Travel különdíja)
 
3. Bíró Erzsébet (Székelyudvarhely): Körutazás Szlovéniában (355 euro)
 
4. Balázs Ildikó (Székelyudvarhely):  Advent Bajorországban (285 euro)
 
 
 
 
 
 
Vissza

Kiemelt ajánlatok

 • Spanyol és Portugál királyi városok Spanyol és Portugál királyi városok
  Spanyolország és Portugália, Európa történelmében mindig kiváltságos helyet foglaltak el. Ezen az úton az Ibériai félszigeten elterülő két ország számos királyi városát keressük fel, ahol elsősorban a világi és egyházi építészet legszebb példáit vesszük szemügyre, olyan városok érintésével mint pl. Madrid, Toledo, Évora, Lisszabon, Porto, Santiago de Compostella, Leon, Burgos, Valladolid, Segovia vagy Avila. 
   
  Figyelem!
   
  Értesítjük a kedves érdeklődőket, hogy a kirándulás sikeresen lezajlott, és az út során készített képekből, megtekinthetnek egy válogatást a cég facebook oldalán. 
   
   
 • Advent Bajorországban Advent Bajorországban
  Az Advent öröme és hangulata mindig felemelő érzés az ember számára. Hasonló hangulatot szeretnénk teremteni Bajorország néhány városában így pl. Passauban, Altöttingben és Münchenben. Reméljük, hogy az út élményei megfelelő ráhangolódást biztosítanak a Karácsonyi Ünnepekre....
   
  Időpont: 2017. november 30 - december 4.
   
  Értesítjük a kedves érdeklődőket, hogy erre a kirándulásra a helyek beteltek és elindítottuk a pótlistát!
 • Magyar - Lengyel adventi hangulat Magyar - Lengyel adventi hangulat
  Az Advent öröme és hangulata mindig felemelő érzés az ember számára. Hasonló hangulatot szeretnénk teremteni Lengyelország egyik legszebb városában Krakkóban, ahol a főtéren berendezett vásár varázsán kívűl, más kultúrális élményben is része lehet a látogatónak. Utunk során olyan csodálatos helyszíneken élhetjük át az adventi vásárok hangulatát mint Kassa, Bártfa, Eger és Debrecen. Reméljük, hogy az út élményei megfelelő ráhangolódást biztosítanak a Karácsonyi Ünnepekre....
   
  Figyelem!
   
  Értesítjük a kedves érdeklődőket, hogy a kirándulás sikeresen lezajlott, és az út során készített képekből, hamarosan megtekinthetnek egy válogatást a cég facebook oldalán.