2019-es programfüzet

Hírek
Értesítünk minden kedves érdeklődőt, hogy a 2019-es ajánlatokat tartalmazó programfüzetünket megjelentettük. Amennyiben igénylik és megadják postacímüket, azonnal elküldjük.
 
 
 
 
Vissza

Kiemelt ajánlatok

 • A FRANCIA RIVIÉRA „KINCSEI” A FRANCIA RIVIÉRA „KINCSEI”
  A Francia Riviéra vagy más néven a Côte d'Azur, mindenki számára bakancslistás területet jelent, amelynek varázást mindenképpen érdemes átélni. A térség neve valaha egybe forrt a luxussal, a filmsztárokkal, és a milliomosokkal. Európa egyik legnépszerűbb tengerpartjáról van szó, amely a csodálatos tájnak, a remek éghajlatnak és a sok látnivalónak köszönhető. Monaco, Nizza, Cannes, Saint Tropez és a többi csodás helyszín, a világ minden tájáról mágnesként vonzza a látogatókat, így tehát minket is….
   
  Időpont: 2022. július 13-23.
   
  Ár: 899 EUR
   
  Jelentkezési határidő: 2022. február 15.
   

   
   
 • BARANGOLÁS A PLOIEȘTI - TÂRGOVIȘTE – CÂMPULUNG TÉRSÉGBEN BARANGOLÁS A PLOIEȘTI - TÂRGOVIȘTE – CÂMPULUNG TÉRSÉGBEN
  Olyan kirándulásra szeretnénk hívni Önöket, amely nem a legnépszerűbb romániai helyszíneket célozza meg, de amely által bepillantást nyerhetnek néhány romániai híresség életébe és munkásságába, a középkori román uralkodók egyik legfontosabb központjába, valamint a román autógyártás történetébe…
  .
  Időpont: 2022. április 8-10.
   
  Ár: 599 RON
   
  Jelentkezési határidő: 2022. február 15.
   
 • ÜDÜLÉS ÉS KULTÚRA TÖRÖKORSZÁG NYUGATI PARTVIDÉKÉN ÜDÜLÉS ÉS KULTÚRA TÖRÖKORSZÁG NYUGATI PARTVIDÉKÉN
  A gazdag történelmi és kulturális múlttal rendelkező Törökország, a páratlan vendégszeretet, az ízletes ételek és nem utolsó sorban a gyönyörű tengerpartok mágnesként vonzzák a turistákat! A nyugati részen található Riviéra, azon kívül, hogy tökéletes feltételeket biztosít a nyaralásra és a strandolásra, olyan történelmi csemegéket tartogat a turisták számára, mint Pergamon, Epheszosz, Izmir vagy Bodrum. Ezen helyszínek feltérképezése csillagtúra szerűen fog történni a Kusadasiban levő 5*-os szállodánkból….
   
  Időpont: 2022. augusztus 10-19.
   
  Ár: 699 EUR
   
  Jelentkezési határidő: 2022. február 15.