2019-es programfüzet

Hírek
Értesítünk minden kedves érdeklődőt, hogy a 2019-es ajánlatokat tartalmazó programfüzetünket megjelentettük. Amennyiben igénylik és megadják postacímüket, azonnal elküldjük.
 
 
 
 
Vissza

Kiemelt ajánlatok

 • IZLANDI KÖRUTAZÁS IZLANDI KÖRUTAZÁS
  Ha a forró nyári hónapokban egy kis hűsülésre vágyik, akkor talán Izland az egyik legmegfelelőbb utazási célpont. A tiszta levegő, a gyönyörű vízesésekkel rendelkező hegységek, a föld mélyéből feltörő gejzírek, és a meseszerű kisvárosok teszik egyedivé a sziget hangulatát. Körutazásunk során lehetőség nyílik bálnalesre, kétéltűvel közlekedni a gleccserlagúnában vagy a természetes hőforrásokban megmártózni!  Jöjjön hát velünk és ismerje meg ezt a mesevilágot… 
   
  Időpont: 2019. július 22-31.
   
  Ár: 2299 euro
   
  Értesítjük a kedves érdeklődőket, hogy erre a kirándulásra van még 8 hely!
 • LENGYELORSZÁG TÉLI KÖNTÖSBEN LENGYELORSZÁG TÉLI KÖNTÖSBEN
  Közép Európa egyik legszebb országába próbáljuk elkalauzolni Önöket, ráadásul téli környezetben, amely különösen a Magas Tátrában fog rendkívűli hangulatot teremteni. A körút során olyan városokat érintünk, mint Zakopane, Katowice, Wroclaw, Gdansk, Torun, Czestochova, Krakkó, amelyek kiemelkedő kultúrális, egyházi és történelmi látnivalókkal várják a látogatókat...
   
  Időpont: 2019. február 2 - 9. 
   
  Ár: 550 euro 
   
   
  Értesítjük a kedves érdeklődőket, hogy erre a kirándulásra a minimális létszám 30 fő! Eddig18 fő jelezte részvételi szándékát. Amennyiben december 15-ig a jelentkezők száma nem éri el a 30 főt, a kirándulás elmarad!
 • KÍNAI KÖRUTAZÁS (PEKING – XIAN – SANGHAJ – HONGKONG – MAKAÓ) KÍNAI KÖRUTAZÁS (PEKING – XIAN – SANGHAJ – HONGKONG – MAKAÓ)
  Kínába utazni igazi kihívást jelent, hiszen az ország évezredes történelméből, a megannyi városból és látnivalóiból kiválasztani a „leg”-eket nehéz feladat, de programunkkal megpróbáljuk ezt megvalósítani! A Kínai Nagy Fal, a pekingi Tiltott város, a xiani Agyaghadsereg, a Pudong városrész Sanghajban valamint Hong Kong és Makaó mesés világa, mind olyan látnivalók, amelyek nem maradhatnak ki egy kínai körutazásból!
   
  Időpont: 2019. április 24 - május 5.  
   
  Ár: 2995 euro 
   
  Értesítjük a kedves érdeklődőket, hogy erre a kirándulásra nincs már szabad hely és pótlistára lehet iratkozni!