2016-os programfüzet

Hírek 2015. Október 26. Hétfő
Értesítünk minden kedves érdeklődőt, hogy a 2016-os ajánlatokat tartalmazó programfüzetünket megjelentettük. Amennyiben igénylik és megadják postacímüket, azonnal elküldjük.
 
 
 
 
Vissza

Kiemelt ajánlatok

 • Thaiföld (Üdülés, Bangkok, Kwai folyó) Thaiföld (Üdülés, Bangkok, Kwai folyó)
  Kelet mesés világa mindig kihívást jelent az utazók számára. Ezen alkalommal Thaiföld néhány híres látnivalóját keressük fel, melyek közül a bangkoki forgatag, a Királyi palota, a Smaragd Buddha szobra, a Vízi piac valamint a második világháborúból jól ismert Kwai folyó felett épült vasúti híd a legjelentősebbek. Ezen kívűl a nemzeti parkok egzotikus látványa valamint Pattaya híres tengerpartja is biztosítják a kikapcsolódási lehetőségeket! 
   
  Figyelem!
   
  Értesítjük a kedves érdeklődőket, hogy a kirándulás sikeresen lezajlott, és az út során készített képekből, megtekinthetnek egy válogatást a cég facebook oldalán. 
   
 • Körutazás Szlovéniában Körutazás Szlovéniában
  Szlovénia vagy ahogy sokan mondják a "Balkán Ausztriája", kellemes és     izgalmas kikapcsolódást ígérő helyszín. Már csak végighaladni rajta igen szemetgyönyörködtető látvány, ezért egy körutazás számos csemegét tartogat a látogatók számára. Körutunk során olyan látnivalókat érintünk, mint pl. Ptuj, Celje, a Scotjan barlang, Piran, Ljubljana, a Bohinji-tó, a Bledi kastély és tó, Maribor, Radovljica stb.
   
  Figyelem!
   
  Értesítjük a kedves érdeklődőket, hogy a kirándulás sikeresen lezajlott, és hamarosan, az út során készített képekből, megtekinthetnek egy válogatást a cég facebook oldalán. 
   
  Köszönjük a bizalmat!
   
 • A Baltikum bűvöletében A Baltikum bűvöletében
  A Balti államokról szóló turisztikai beszámolók csak szuperlativuszokban beszélnek az ottani látnivalókról, ezért a 2017-es évben mi is igyekszünk meggyőződni erről. Utazásunk során érintjük a három főváros - Vilnius, Riga és Tallin - legszebb látnivalóit, de a baltikumon kívűl még olyan helyszíneket keresünk fel mint Kassa, Varsó, Tarnow és Tokaj.
   
  Figyelem!
   
  Értesítjük a kedves érdeklődőket, hogy a kirándulás sikeresen lezajlott, és az út során készített képekből, hamarosan megtekinthetnek egy válogatást a cég facebook oldalán. 
   
  Köszönjük a bizalmat!