2015-ös programfüzet

Hírek 2013. November 25. Hétfő
Értesítünk minden kedves érdeklődőt, hogy a 2015-ös ajánlatokat tartalmazó programfüzetünket megjelentettük. Amennyiben igénylik és megadják postacímüket, azonnal elküldjük.
 
 
 
 
Vissza

Kiemelt ajánlatok

 • Advent Bajorországban Advent Bajorországban
  Az Advent öröme és hangulata mindig felemelő érzés az ember számára. Hasonló hangulatot szeretnénk teremteni Bajorország néhány városában így pl. Passauban, Altöttingben és Münchenben. Reméljük, hogy az út élményei megfelelő ráhangolódást biztosítanak a Karácsonyi Ünnepekre....
   
  Időpont: 2017. november 30 - december 4.
   
  Értesítjük a kedves érdeklődőket, hogy erre a kirándulásra a helyek beteltek és elindítottuk a pótlistát!
 • Szardínia és Korzika kincsei Szardínia és Korzika kincsei
  A Földközi-tenger szigetvilágát évente több millió turista keresi fel. A mi választásunk ezúttal Szardínia és Korzika szigeteire esett, amelyek úgy üdülés, mint kulturális-természeti látványosság szempontjából igen kedvező helynek számítanak. Utunk során olyan látnivalókat érintünk, mint a misztikus Nuraghék, a mesebeli barlangok, Napóleon szülővárosa - Ajaccio, a Les Calanches vörös sziklái valamint  homokos fürdőparadicsomokat.
   
  Figyelem!
   
  Értesítjük a kedves érdeklődőket, hogy a kirándulás sikeresen lezajlott, és az út során készített képekből, megtekinthetnek egy válogatást a cég facebook oldalán. 
   
   
 • Thaiföld (Üdülés, Bangkok, Kwai folyó) Thaiföld (Üdülés, Bangkok, Kwai folyó)
  Kelet mesés világa mindig kihívást jelent az utazók számára. Ezen alkalommal Thaiföld néhány híres látnivalóját keressük fel, melyek közül a bangkoki forgatag, a Királyi palota, a Smaragd Buddha szobra, a Vízi piac valamint a második világháborúból jól ismert Kwai folyó felett épült vasúti híd a legjelentősebbek. Ezen kívűl a nemzeti parkok egzotikus látványa valamint Pattaya híres tengerpartja is biztosítják a kikapcsolódási lehetőségeket! 
   
  Figyelem!
   
  Értesítjük a kedves érdeklődőket, hogy a kirándulás sikeresen lezajlott, és az út során készített képekből, megtekinthetnek egy válogatást a cég facebook oldalán.