Magyar - Lengyel adventi hangulat

Időpont: 2016.11.30 - 2016.12.04 Lejárt ajánlat

 

1.nap: Indulás a reggeli órákban a Székelyudvarhely - Kolozsvár - Nagyvárad – Tokaj útvonalon. A délutáni órákban pihenőt tartunk Sárospatakon, ahol meglátogatjuk a Rákóczi várat. Az esti órákban érkezés Tokajba. Fakultatív program: Vacsorával egybekötött borkóstolás. Szállás Tokajban.
 
2. nap: Reggeli. Indulás Krakkóba, de pihenőt tartunk Kassán, ahol a II. Rákóczi Ferenc sírját is őrző Szent Erzsébet dómot, illetve a központ más nevezetességeit látogatjuk meg. Folytatjuk az utat Bártfáig, ahol a kisváros mesés központját nézzük meg. Az esti órákban érkezés Krakkóba. Szállás.
 
3. nap: Reggeli. A délelőtti órákban ellátogatunk a Wawelbe, ahol megnézzük a Wawel székesegyházat és a királyi palotát, majd a Világörökség részét képező központ kerül megtekintésre olyan látnivalókkal, mint a Posztócsarnok, a Mária templom, a Jagelló egyetem és a Barbakán. A délutáni órákban szabadprogram, melynek keretében élvezni lehet a városközpontban berendezett karácsonyi vásár hangulatát. Szállás Krakkóban.
 
4. nap: Reggeli. Indulás Egerbe, de útközben pihenőt tartunk Miskolctapolcán, ahol a helyi barlangfürdőben töltünk el pár órát. Délután érkezés Egerbe, ahol a szállás elfoglalása után a helyi karácsonyi vásár titkaiba pillanthatunk bele. Szállás Egerben.
 
5. nap: Reggeli. Rövid városnézés Egerben, majd indulás hazafelé az Eger - Debrecen – Debrecen – Nagyvárad – Kolozsvár – Székelyudvarhely útvonalon. Az esti órákban érkezés Székelyudvarhely
 
 
Ár: 265 euró
 
Jelentkezés határidő: 2016. augusztus 1.
 
 
 

további ajánlatok