KÍNAI KÖRUTAZÁS (PEKING – XIAN – SANGHAJ – HONGKONG – MAKAÓ)

Időpont: 2019.04.24 - 2019.05.05 Lejárt ajánlat
A kora délutáni órákban indulás Székelyudvarhelyről a bukaresti repülőtérre.
 
1. nap: A Qatar Airways menetrendszerinti járattal repülés Dohába (00.35- 05.20), majd onnan Pekingbe (11.35 – 00.20). Transzfer a 4*-os belvárosi szállodába.
 
2. nap: Reggeli. A délelőtti órákban pihenés a hotelben (az éjszakai érkezés miatt). Ebéd. A délutáni órákban az Ég templomának felkeresése. Séta az impozáns parkban, amely fő látványosságai a körkörös oltár, a visszhang fal és a Tian Tan különleges szépségű épülete, amely Peking szimbóluma. Szállás Pekingben.
 
3. nap: Reggeli a szállodában, majd egész napos program Pekingben: ismerkedés a Tienanmen térrel és látnivalóival, majd a Tiltott Város felfedezése. Ebéd, majd riksás „hutong” túra a pekingi óvárosban. Ismerkedés a császári idők hagyományos lakóházaival és életformájával, majd a híres Nyári palota felkeresése. Szállás Pekingben.
 
4. nap: Reggeli a szállodában, majd egész napos kirándulás: a Kínai Nagy Fal felkeresése a Yu-Yong hágónál, ahol a fal restaurált részeit lehet megmászni. Ebéd, majd séta a Szellemek útján, amelyet 18 párban álló állat és emberalak szegélyez. Utána látogatás a Ming-síroknál és Yongle császár sírkertjének felkeresése. A hazaút során látogatás az Olimpiai létesítményeknél: a világhírű Madárfészek és a Vizeskocka megtekintése, fényképezési lehetőséggel. Szállás Pekingben.
 
5. nap: Reggeli a szállodában, majd transzfer a vasútállomásra. Nagysebességű vonattal utazás Xianba (1200 km, 5,5 óra). A megérkezés után ebéd, majd délután városnézés Xian óvárosában. Látogatás a messzeföldön híres Nagymecsetben és séta a különleges hangulatú bazárban. Ezen a napon a program miatt vacsorát biztosítunk a csoport részére ebéd helyett. Szállás Xianban, 4*-os, belvárosi szállodában.
 
6. nap: Reggeli a szállodában, majd délelőtt látogatás a Világörökség részét képező Agyaghadsereg ásatásaihoz. Ebéd. Délután a Nagy Vadlúd pagoda meglátogatása, majd séta az óvárost körülvevő, kivételesen jó állapotban fennmaradt városfalon. Szállás Xianban.
 
7. nap: Reggeli a szállodában, majd transzfer a vasútállomásra. Nagysebességű vonattal utazás Sanghajba (1400 km, 6 óra). A megérkezés után félnapos városnézés Sanghajban: séta a Nanjing road-on és a Bund-on, valamint hajókirándulás a Huangpu folyón. Ezen a napon a program miatt vacsorát biztosítunk a csoport részére ebéd helyett. Szállás Sanghajban, 4*-os, belvárosi szállodában.
 
8. nap: Reggeli a szállodában, majd egész napos városnézés Sanghajban. Az egyetlen, egy tonnás jádekőből faragott szobrot rejtő Jáde buddha templom meglátogatása. Ebéd, majd séta a restaurált óvárosban, ahol a cikk-cakk híd és az Öreg Teaház mellett, számtalan kis boltban folytatódhat a végeláthatatlan vásárlás. Végül a világhírű Yu-Yuan kert megtekintése. Búcsúzóul buszos túra Sanghaj hipermodern Pudong városrészében, majd fényképezési lehetőség a felhőkarcolóknál. Szállás Sanghajban.
 
9. nap: Reggeli a szállodában. Transzfer a repülőtérre és utazás belföldi járattal Hongkongba. A megérkezés után ebéd, majd félnapos informatív városnézés Kowloon városrészben, megcsodálva az öböl esti fényeit. Szállás Hongkongban, 4*-os, belvárosi szállodában.
 
10. nap: Reggeli a szállodában, majd egész napos program, melynek keretében komppal átkelünk Makaóra is, ahol megnézzük a város legfontosabb látnivalóit. Szállás Hongkongban.
 
11. nap: Reggeli a szállodában, majd kijelentkezés a szobákból. Egész napos városnézés Hongkongban: Viktória csúcs, Repulse öböl, Aberdeen halászfalu. Ebéd. Szabadprogram, majd az esti órákban transzfer a repülőtérre.
 
12. nap: Elutazás a Qatar Airways légitársaság Hongkong – Doha menetrendszerinti járatával. (01.20 – 05.20). Az átszállást követően repülés Bukarestbe (06.50 – 11.50), majd utazás autóbusszal Székelyudvarhelyre. Az esti órákban érkezés Székelyudvarhelyre.
 
Az ár tartalmazza:
 
• a nemzetközi repülőjegyet, a csomagot és a reptéri illetékeket - szállást belvárosi, 4*-os szállodákban 10 éjszakára
• a szállítást Székelyudvarhely – Bukarest – Székelyudvarhely között légkondicionált autóbusszal
• a transzfereket a kínai körutazás során;
  • félpanziós ellátást (gazdag büféreggeli és többfogásos,  tradicionális kínai ebéd, amely tartalmaz egy pohár italt);
  • a leírásban szereplő programokat;
  • a programban szereplő látványosságok belépőjegyeit;
  • a magyar nyelvű idegenvezetőt
  • egyirányú repülőjegyet a Sanghaj - Hong Kong repülőjáraton
•      vonatjegyet a Peking - Xian nagysebességű vonatjáratra
  • vonatjegyet a Xian - Sanghaj nagysebességű vonatjáratra
 
Az ár nem tartalmazza:
 
  • személyes kiadásokat (további fogyasztás, italok, stb.)
  • helyszínen fizetendő borravalókat (kb. 50 euro)
  • egészségügyi biztosítást
  • vízumdíjat
 
Időpont: 2019. április 24 - május 5. 
 
Ár: 2995 euro 
            
Jelentkezési határidő: 2018. december 10.
 

további ajánlatok