KARÁCSONYI VÁSÁR BÉCSBEN

Időpont: 2018.11.30 - 2018.12.03
1. nap: Indulás reggel 6 órakor a Székelyudvarhely – Kolozsvár – Bors – Szolnok - Budapest útvonalon. A délutáni órákban érkezés Budapestre.  A szállás elfoglalása után, Budapest egyik színházában, egy soron levő előadásra nevezünk be. Utána autóbuszos séta a gyönyörűen megvilágított Dunaparton. Szállás.
 
2. nap: Reggeli. Indulás Bécsbe, ahol az érkezés után ellátogatunk a Schönbrunn kastélyhoz, a vásárok egyik helyszínéhez. Itt lehetőség lesz úgy vásárlásra, mint a kastély meglátogatására. Innen a belvárosi vásárhelyszínekre igyekszünk, különösen a városháza előtti térre, a karácsonyi vásárok központi helyére. Itt lehetőség nyílik a meleg bor és a puncs kóstolgatása mellett, más jellegű kikapcsolódásokra is mint pl. a városháza dísztermében a nemzetközi kórusok karácsonyi hangversenyébe díjmentesen belehallgatni. A kora esti órákban séta a csodálatos karácsonyi díszekkel megvilágított belvárosban, utána pedig visszatérés budapesti szálláshelyünkre. Szállás.
 
3. nap: Reggeli. Indulás hazafelé a Budapest – Debrecen - Nagyvárad – Kolozsvár – Székelyudvarhely útvonalon. Pihenőt tartunk Debrecenben, ahol a főtéren levő vásárba is ellátogatunk.
 
4. nap: A hajnali órákban érkezés Székelyudvarhelyre.
 
Ár: 185 euro
 
Időpont: november 30 - december 3.
 
Jelentkezési határidő: 2018. szeptember 15. 
 

további ajánlatok