HAJÓKIRÁNDULÁS A MEDITERRÁN TÉRSÉGBEN (VELENCE – SANTORINI – KORFU)

Időpont: 2019.07.07 - 2019.07.14 Lejárt ajánlat
1. nap: A késő esti órákban indulás a bukaresti repülőtérre, ahonnan a hajnali órákban repülés Velencébe.
 
2. nap: A reggeli órákban érkezés Velencébe. Transzfer a velencei kikötőbe, majd beszállás az MSC Magnifica hajóra. Felszállás után már igénybe lehet venni a hajó nyújtotta szolgáltatásokat. Ebéd. Kikapcsolódás a fedélzeten vagy a hajó más szórakozóhelyein. A hajó 17.00-kor elhagyja a kikötőt. Vacsora.
 
 3. nap: Reggeli. 11.00-kor a hajó kiköt Bariban. Fakultatív kirándulás: autóbusszal ellátogatunk   Arbelobello-ba. A kisváros hírnevét a trullóinak köszönheti, amelyek hengeres vagy négyszögletes alaprajzú épületek, süveges tetővel.  A trullók megtekintése után visszatérünk bariba, ahol megtekintjük az óváros nevezetességeit. Kora délutáni órákban visszatérés a hajóra. Ebéd. Kikapcsolódás a hajó fedélzetén. Vacsora.
 
4. nap: reggeli. A hajó 11.00-kor kiköt Kotakolon kikötőjében. Fakultatív kirándulás: utazás az ókori Olympiába, ahol megtekintjük az egykori olimpiai játékok színhelyét és az ehhez kapcsolódó múzeumot, ahol többek között Praxitelész Hermész szobra is látható. Visszatérés a hajóra. Ebéd. Kikapcsolódás a hajó fedélzetén. Vacsora.
 
5. nap: Reggeli. 8.00-kor a hajó kiköt Santorini szigetén. Fakultatív kirándulás: gyalogos séta a mesés szigeten, melynek keretében megtekinthetjük a képeslapokról jól ismert gyönyörű kék-fehér házacskákat és ugyanakkor csodálatos panorámában lehet részünk. Visszatérés a hajóra. Ebéd. Kikapcsolódás a hajó fedélzetén. Vacsora.
 
6. nap: Reggeli. 7.30-kor a hajó kiköt Pireuszban. Fakultatív kirándulás: autóbuszos látogatás Athénba, ahol az Akropolisz világhírű épületeit, a Hadrianus kaput, az 1896-os Olimpiai stadiont, a Zeusz templomot és a Parlamentet vesszük szemügyre. Szabadprogram, majd visszatérés a hajóra. Ebéd. Kikapcsolódás a hajó fedélzetén. Vacsora.
 
7. nap: Reggeli. A délelőtti órákban pihenés a hajó fedélzetén. Ebéd. 12.30-kor a hajó kiköt Korfu szigetén. Fakultatív kirándulás: autóbusszal ellátogatunk az Ahílió palotához, amelyet Sissy, osztrák császárné építtetett és amely a historizáló építészet egyik ékköve. A palota meglátogatása után visszatérés a hajóra. Kikapcsolódás a hajó fedélzetén. Vacsora.
 
8. nap: Reggeli. 7.00-kor a hajó kiköt Kotorban. Fakultatív kirándulás: felkeressük a Montenegro gyöngyszemének is nevezett város legfontosabb látnivalóit, így pl. a Szent Trifun székesegyházat, a Tengerész kaput, az Óratornyot, a Fegyver teret és a Szent Lukács teret. Ezután fürdés a kotori öbölben. Visszatérés a hajóra. Ebéd. Kikapcsolódás a hajó fedélzetén. Vacsora.
 
9. nap: Reggeli. 9.00-kor a hajó kiköt Velencében. Elhagyjuk a hajót. Csomagjainkat elhelyezzük az autóbusz csomagterébe, majd Velence látogatására indulunk. A vízibusz segítségével elmegyünk a Szent Márk térre, ahol láthatjuk a Dózse palotát, az Óratornyot, a Harangtornyot, majd a szűk, labirintusszerű utcákon keresztül elsétálunk a Rialto hídhoz, a város egyik szimbolikus építményéhez. Szabadprogram Velencében. A délutáni órákban transzfer a repülőtérre, ahonnan az esti órákban repülés Bukarestbe. Érkezés után indulás haza autóbusszal Székelyudvarhelyre.
 
10. nap: A hajnali órákban érkezés Székelyudvarhelyre.
 
Az ár tartalmazza:
 
• Repülőjegyet
• Reptéri illetékeket
• Minden utas számára egy 32 kg-os feladható csomagot!
• A reptéri transzfereket (Székelyudvarhely – Bukarest - Székelyudvarhely) illetve Velence reptér – Velence kikötő)
• A hajójegyet, belső kabin kategóriában, kétágyas elhelyezéssel (felár ellenében ablakos vagy erkélyes kabin is foglalható)
• A kikötői illetéket
• A teljes ellátást a hajón (reggeli, ebéd, vacsora és az étkezések közötti falatozások)
• A szénsavmentes vizet, teát, kávét, gyümölcsöt
• Magyar nyelvű asszisztenciát és magyar idegenvezetést az irodánk által szervezett kirándulások alatt
• Színes magyar nyelvű útikalauzt
 
Az ár nem tartalmazza:
 
• A hajón az alkoholos italfogyasztást és a palackozott vizet!
• A kötelező szervizdíjat a hajón (10 euro/nap/fő minden korosztálynak)
• Az irodánk által szervezett kirándulások díját (ez általában a szállítási eszközök bérlési díját jelenti, amit a programon résztvevők közösen fizetnek
 
Időpont: 2018. július 7-14.
 
Ár: 1550 euro
 
Jelentkezési határidő: 2018. december 15.
 

további ajánlatok