HAJÓKIRÁNDULÁS A MEDITERRÁN TÉRSÉGBEN (MALLORCA - IBIZA - SZARDÍNIA)

Időpont: 2018.07.21 - 2018.07.29 Lejárt ajánlat
1. nap: A hajnali órákban indulás Székelyudvarhelyről a kolozsvári vagy bukaresti repülőtérre. Repülés Milánóba. Érkezés után transzfer a genovai kikötőbe és beszállás az MSC Opera luxushajóra. 18.00-kor a hajó elindul Genovából. Vacsora. Szállás.
 
2. nap: Reggeli. 9.00-kor a hajó kiköt Marseille-ben. Városnéző sétára indulunk, melynek keretében megnézzük a Notre-Dame-de-la-Garde katedrálist, ahonnan csodálatos panoráma nyílik a városra, majd a Vieux – Port kishajó és jacht kikötő szépségét fedezhetjük fel. Ezt követően kikapcsolódás Marseille homokos tengerpartján. Visszatérés a hajóra. Ebéd. 18.00-kor a hajó elindul Marseille-ből. Vacsora. Esti kikapcsolódás a hajón található szórakozóhelyeken. Szállás.
 
3. nap: Reggeli. A délelőtti órákban kikapcsolódás a hajó fedélzetén. Ebéd. 15.00-kor a hajó kiköt Palma de Mallorcan. Rövid városnézés, melynek során láthatjuk a Királyi palotát, a katedrálist, a Plaza Mayort és a városházát, valamint kipróbálhatjuk Mallorca híres tengerpartját a Palma Beach-et. Estére visszatérés a hajóra. Vacsora. Esti kikapcsolódás a hajón található szórakozóhelyeken. Szállás. A hajó éjjel 1-kor elhagyja Mallorcát.
 
4. nap: Reggeli. 9.00-kor a hajó kiköt Ibiza szigetén. Szervezett kirándulás a csoport részére Ibiza óvárosában, amely az Unesco Világörökség részét képezi. Ezután érdemes felkeresni a helyi piacokat illetve azokat a szórakozóhelyeket, amelyeket a világ minden tájáról érkező turisták naponta igénybe vesznek. Strandolás Ibiza homokos tengerpartján. Ebéd és vacsora a hajón.  Szállás.
 
5. nap: Reggeli. Egész napos hajózás a Földközi-tengeren. Kikapcsolódás a hajón: medencék, sportszalonok, színház, kaszinó stb. Ebéd. Vacsora. Szállás. 
 
6. nap: Reggeli. A hajó 9.00-kor kiköt Szardínia szigetén, Olbiában. Szervezett városnézés Olbiában, majd a Smaragd part egyik híres üdülőtelepén kikapcsolódás a tengerparton. Délután visszatérés a hajóra. Ebéd. A hajó 18.00-kor elhagyja Olbiát. Vacsora. Esti kikapcsolódás a hajón található szórakozóhelyeken. Szállás.
 
7. nap: Reggeli. A hajó 8.00-kor kiköt Livornoban. Szervezett kirándulás Pisába, a „Csodák terére”, ahol láthatjuk a város román stílusú katedrálisát és annak harangtornyát, a híres ferdetornyot. Indulás a csodálatos, falakkal körülölelt, festői Lucca városába. A városnézés során megtekintjük Puccini szobrát és szülőházát, a Piazza Anfiteatro-t, a Dómot és a San Martino templomot. Visszatérés a hajóra. Ebéd. A hajó 19.00-kor elhagyja Livornót. Vacsora. Esti kikapcsolódás a hajón található szórakozóhelyeken. Szállás.
 
8. nap: Reggeli. 9.00-kor a hajóról leszállás Genovában. Szervezett kirándulás a Cinque Terra régióba, ahol felkeresünk egy-két csodálatos kis települést, majd indulás Milánóba. Szállás.
 
9. nap: Reggeli. A hajnali órákban transzfer a repülőtérre. Repülés Kolozsvárra vagy Bukarestbe. Indulás hazafelé autóbusszal és a délutáni órákban érkezés Székelyudvarhelyre.
 
Ár: 1499 euro
 
Időpont: 2018. július 21-29.
 
Jelentkezési határidő: 2018. január 15.
 
Az ár tartalmazza: 
 
Repülőjegyet (Kolozsvár – Milánó - Kolozsvár)
Reptéri illetékeket
Minden utas számára egy 32 kg-os feladható csomagot!
1 különszállást Milánóban 
A reptéri transzfereket (Székelyudvarhely – Kolozsvár - Székelyudvarhely) illetve Milano reptér – Genova kikötő)
A hajójegyet, belső kabin kategóriában, kétágyas elhelyezéssel (felár ellenében ablakos vagy erkélyes kabin is foglalható)
A kikötői illetéket
A teljes ellátást a hajón (reggeli, ebéd, vacsora és az étkezések közötti falatozások)
A szénsavmentes vizet, teát, kávét, gyümölcsöt
Magyar nyelvű asszisztenciát és magyar idegenvezetést az irodánk által szervezett kirándulások alatt
Színes magyar nyelvű útikalauzt
 
Az ár nem tartalmazza: 
A hajón az alkoholos italfogyasztást és a palackozott vizet!
A kötelező szervizdíjat a hajón (10 euro/nap/fő minden korosztálynak)
Az irodánk által szervezett kirándulások díját (ez általában a szállítási eszközök bérlési díját jelenti, amit a programon résztvevők közösen fizetnek)
 
A gyerek számára (12 év alatt) a kirándulás ára 650 euro/fő!
                                (13 - 18 év között) a kirándulás ára 900 euro/fő!
 
Kabin felárakablakos kabin : 130 euro/fő
                         erkélyes kabin: 330 euro/fő
 

további ajánlatok