DUNA DELTA

Időpont: 2019.06.08 - 2019.06.10 Lejárt ajánlat
1. nap: A hajnali órákban indulás Székelyudvarhelyről a Kézdivásárhely – Galac – Tulcea – Murighiol útvonalon. A kora délutáni órákban érkezés Murghiolba, ahonnan hajóval transzfer a szállásra. Ez a transzfer már érinti a Delta Rezervátumának bizonyos részeit, így már ez az útvonal is tartogat számos látnivalót a turisták számára. Murghiol már a Szent György csatornán helyezkedik el. A szálláshoz vezető útvonalon érintjük az Uzlina tavat, majd az Isac, a Litcov és a Caraorman csatornák érintésével jutunk ki a Sulina ágra, ahol található a panzió is. A szállás elfoglalása. Vacsora. Szállás.
 
2. nap: Reggeli. 10.00-kor indulás egy 3,5 órás hajózásra a Delta Rezervátumába, amely alatt érintjük a Sulina csatornát, a régi Duna csatornát, a Bogdaproste csatornát és tavat, a Lopatna, Eracle és Stipoc csatornákat valamint a „Mila 23” falut. Az utazás során megismerkedhetünk a Delta csodálatos növény és állatvilágával. A csónakázás után pihenés, majd vacsora. Szállás.
 
3. nap: Reggeli. Transzfer Murighiolra, majd onnan Tulceara, ahol megtekintjük a Duna Delta természettudományi múzeumot és akváriumot. Hazautazás a Tulcea – Galac – Székelyudvarhely útvonalon. Az esti órákban érkezés Székelyudvarhelyre.
 
Az ár tartalmazza: a szállítást, a szállást 4*-os panzióban, a transzfert a panzióhoz és vissza Murghiolra, a reggeliket és a vacsorákat.
 
Az ár nem tartalmazza: a csónakbérlést (kb. 70-75 RON) a 3,5 órás kirándulásra és a belépőt a Tulcea-i múzeumba.
 
Időpont: 2019. június 8-10.
 
Ár: 650 lej
 
Jelentkezési határidő: 2019. január 15.
 

további ajánlatok