ADVENTI HANGULAT (BUDAPEST - PRÁGA – BÉCS)

Időpont: 2019.11.29 - 2019.12.03 Lejárt ajánlat
1. nap: Indulás a reggeli órákban a Székelyudvarhely - Kolozsvár - Nagyvárad – Budapest útvonalon. Érkezés után látogatás a Vörösmarty téren berendezett adventi vásárba. Fakultatív program: egy napirenden levő színházi előadás megtekintése. Szállás Budapesten.
 
2. nap: Reggeli. Indulás Prágába, de megállunk Pozsonyban, ahol megnézzük a belváros nevezetességeit így pl. a Szent Márton dómot, a városházát, a Mihály kaput stb. Estére érkezés Prágába. Szállás.
 
3. nap: Reggeli. A délelőtti órákban városnézés Prágában: Vár, Szent Vitus katedrális, Szent György szobor, Városháza, Husz János szobra, Károly híd, Lőportorony, stb. A délutáni órákban átadjuk magunkat a prágai adventi vásár hangulatának. Szállás.
 
4. nap: Reggeli. Indulás Bécsbe, ahol a megérkezés után sétát teszünk a belváros legfontosabb látnivalóihoz, majd a városháza előtt berendezett adventi vásár kínálatait vesszük szemügyre. A vásár hevében is érdemes betérni a városháza dísztermébe, a különböző országok kórusainak ingyenes előadására, akik legfőképpen karácsonyi dalokkal ajándékozzák meg az érdeklődőket. Szállás Bécsben.
 
5. nap: Reggeli. Indulás hazafelé a Bécs - Budapest – Nagyvárad – Kolozsvár – Székelyudvarhely útvonalon. A késő esti órákban érkezés Székelyudvarhelyre.
 
 
 
 

további ajánlatok