Advent Bajorországban

Időpont: 2017.11.30 - 2017.12.04 Lejárt ajánlat
1. nap: A hajnali órákban indulás Székelyudvarhelyről a Kolozsvár - Nagyvárad – Szolnok - Budapest útvonalon. Késő délután érkezés Budapestre, ahol egy színházi előadáson veszünk részt. Alternatív programként a Vörösmarty téren berendezett karácsonyi vásár meglátogatását ajánljuk. Szállás.
 
2. nap: Reggeli. Indulás Passauba, ahol érkezés után látogatást teszünk a város világhírű dómjába, majd elsétálunk a három folyó találkozásához. A késő délutáni órákban ismerkedés a hagyományos karácsonyi vásár kínálatával és hangulatával. Szállás Passau környékén.
 
3. nap: Reggeli. Utazás  Altöttingbe, a híres búcsú­járó helyre, melynek köz­pont­ja a pompás barokk épüle­tekkel körbe­font, tágas Kápolna tér. Itt talál­ható az Isteni Kegyelem ká­pol­nája. Évről évre több mint 1 millió zarándok jön Altöttingbe, így nem csoda, hogy a kis temp­lomot bajor nem­ze­ti szentélyként is emle­getik. Közös séta a belvá­rosban, majd sza­bad­idő. Ezután a Kápolna térre megyünk, amely év­ti­zedek óta a híres altöttingi ka­rá­cso­nyi vásár szín­he­lye. Eredeti minő­ségi kézműves és gaszt­ro­nó­miai ter­mé­kek széles kíná­la­tából vá­lo­gat­ha­tunk, gyö­nyö­rűen díszített betle­he­meket cso­dál­ha­tunk meg. Folytatjuk az utat Münchenbe, Bajorország fővárosába. Érkezés után a városközpont nevezetességeit keressük fel, érintve az Isar kaput, a Miasszonyunk katedrálist és nem utolsó sorban a Királyi Sörözőt. A délutáni óráktól a legnagyobb és az egyik legjelentősebb bajor karácsonyi vásár hangulatát és varázsát élhetjük át. Szállás Münchenben.
 
4. nap: Reggeli. Indulás Melkbe, ahol a híres bencés apátság meglátogatása mellett, a helyi karácsonyi vásárba is bepillantást nyerhetünk. Folytatjuk az utat és az esti órákban érkezés a budapesti szálláshelyünkre. Szállás.
 
5 nap: Reggeli.  Indulás hazafelé a Budapest – Nagyvárad – Kolozsvár – Székelyudvarhely útvonalon. Az esti órákban érkezés Székelyudvarhelyre. 
 
Ár: 285 euro
 
Jelentkezési határidő: 2017. augusztus 1.
 

további ajánlatok