A Baltikum bűvöletében

Időpont: 2017.08.05 - 2017.08.14 Lejárt ajánlat
1. nap: A reggeli órákban indulás a Székelyudvarhely - Kolozsvár - Miskolc – Kassa útvonalon. Az esti órákban érkezés Kassára. Szállás.
 
2. nap: Reggeli. A délelötti órákban megnézzük Kassa legjelentősebb látnivalóit, így pl: a Szent Erzsébet dómot, az Orbán tornyot, a Rodostói házat, és az Andrássy palotát. Indulás tovább Varsóba, ahová az esti órákban érkezünk meg. Szállás.
 
3. nap: Reggeli. Kulturális séta a lengyel fővárosban, melynek során megnézzük a Királyi palotát, a Zsigmond tornyot, a Kultúra és Tudomány palotát, és a Wilanow kastélyt. Szállás.
 
4. nap: Reggeli. Indulás Vilniusba, de pihenőt tartunk Litvánia második legnagyobb városába, Kaunasba ahol megnézzük a városközpontot. Estére érkezés Vilniusba, Litvánia fővárosába. Szállás.
 
5. nap: Reggeli után, Vilnius nevezetességeit keressük fel, így pl: Szent Stanislaus katedrálist, a Harangtornyot, a Szent Anna-templomot, a Hajnal-kaput és az egyetemet. Indulás tovább és estére érkezés Rigába, Lettország fővárosába. Szállás.
 
6. nap: Reggeli. A rigai városnézés az óvárossal indul, majd a városháza, a Feketefejűek háza, a Dóm, a Három testvér-ház és a Szabadság-emlékmű kerül megtekintésre. Indulás tovább és az esti órákban érkezés Tallinba, Észtország fővárosába. Szállás.
 
7. nap: Reggeli. Városnézés Tallinban, melynek során olyan fontos látnivalókat érintünk,  mint a Várkastély, az Alexander Nyevszkij ortodox katedrális, a Városfal, a Kövér Margó torony, a Városháza, a Feketefejűek háza. Délután indulás Rigába. Szállás.
 
8. nap: Reggeli. Indulás Varsóba, érintve a Keresztek Hegyét, amely a Baltikum legjelentősebb zarándokhelye. Az esti órákban érkezés Varsóba. Szállás.
 
9. nap: Reggeli.  Indulás Magyarországra, de útközben megállunk Tarnow-ban, ahol megnézzük Bem József mauzóleumát és a központ nevezetességeit. Az esti órákban érkezés Tokajba, ahol egy borpincében vezetjük le az utazás fáradalmait. Szállás.
 
10. Reggeli. Indulás hazafelé a Tokaj - Debrecen – Bors – Kolozsvár – Székelyudvarhely útvonalon. Az esti órákban érkezés Székelyudvarhelyre.
 
Ár: 599 euro
 
Jelentkezési határidő: 2017. április 15.
 
 

további ajánlatok